Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 2 hónapja pokol az életünk a...

Hayabusa kérdése:

2 hónapja pokol az életünk a rokonok miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja költöztünk párom Mamájához, anyagi okok miatt. Azóta pokol az életünk. A Mamának semmit nem lehet mondani mert megsértődik, életem első Anyáknapjáját elrontotta, hogy én vagyok a rossz....istenemre mi mindent megtettünk a párommal, szerinte én azért vagyok rossz, mert szóltunk neki hogy ha a kutyát fogdossa az udvaron, legyen szíves kezet mosni mielőtt a 6 hónapos babánkhoz nyúl. Az Anyósék húsvétkor, és szülinapkor is hetekig megsértődtek azon, hogy a harci kutyájukat ugyan zárják már be arra a 2 órára míg ott vagyunk. Neeeem, inkább elfogadta hogy akkor az unoka nem megy többet....a lányuk pedig erre nagyon durva üzeneteket írt nekem. Mindig mindenen oltári pukkadás van, ami más embereknek természetes dolog. A két hónap alatt 7 kilót fogytam, az idegeim teljesen kikészültek. Most ott tartunk, hogy bár eddig a párom mellettem állt, újabban már vele is ölre menő viták vannak miattuk. A kapcsolatunk drasztikusan megromlott a 2 hónap alatt. Próbáltam kevésbé a nyakába zúdítani a problémákat, inkább nyeltem, de már nem bírom. Mióta itt vagyunk, anyagilag még jobban padlón vagyunk, mert 2 naponta 2-3 fogásos kaját kell főznöm, állandóan mosok, mosogatok, felmosok, és mindent mi fizetünk. Most tényleg én vagyok a rossz? Megbeszélni nem lehet velük semmit egyáltalán. Míg nem laktunk a Maminál, addig mindenki teljesen normális volt, nagyon jó volt a kapcsolat mindenkivel. Ráadásul nem mi kértük, hogy ide jöhessünk.
2014. jún. 12. 19:24
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Költözzetek el.Ilyen esetben ez a legjobb.
2014. jún. 22. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!