Miért tartozik az anyósomra hogy én mit szeretnék megvenni? Szerintem a férjem az anyja miatt utasított vissza?
Ma az anyóssal mentünk nagy bevásárolni.
A férjemmel eddig mindent meg lehetett beszélni hogy mit és miért akarok stb.
Lényeg hogy a házban a fuga nagyon gyatra, néha ha úgy tartja kedvem kipuculom de akkor órákat kell görnyednem a házban hogy szép tiszta legyen és napokkal utána már megint tiszta poros koszos.
Na szerettem volna egy gőztisztítót, igazából 5ezr forint lett volna, nem vágott volna bennünket hanyat, főleg hogy a párom külföldön dolgozik.
Az anyósom oda jött hogy miről folyik a beszéd köztünk, mondtuk hogy ezt szeretném, és akkor elkezdte mondani, minek az, neki sincsen, ez egy átverés nem lesz azzal semmi sem szebb stb.
Végül csak neki és a férjemnek lett igaza, és még az autóban sem hagyták abba és folytatták hogy minek is kellett volna az nekem, nem ráérek szépen kitisztítani ha már úgy sem dolgozok.
Mit ne mondjak, szívem szerint kiszálltam volna a francba és gyalog jöttem volna haza, úgy elkezdtek engem piszkálni.
Szerintem nem lett volna felesleges hisz nagyon jó fertőtlenít a gőz de most már nem érdekel, az érdekel jobban hogy miért kellett az anyja előtt így megaláznia és tenni a nagy fiút.
Ha szeretnél, menj el külön és vedd meg magadnak.
Anyósnak meg semmi köze hozzá, mindenki azzal takarít, amivel akar. Én se szólok bele, hogy másik mit használnak.
Én egy nagy paraszt vagyok, bár anyósommal nem szoktam az lenni, de ebben a helyzetben biztos mondtam volna, hogy ötezer forinttal kitörölhetem a seggemet, nehogy már annyiért ne próbáljam ki, hogy jó-e! Megvesszük és kész.
Nekem van amúgy és jó. Nem kell tőle csodát várni, de van amit sokkal könnyebb vele. Meg én szoktam kigőzölni nem mosható dolgokat is pl. molyok miatt stb.
A férjeddel beszéld meg, hogy ha már nem áll melléd, legalább ne forduljon szembe veled.
Egyébként tényleg semmit sem ér az ilyen gőztisztító, nekünk is volt :-/
Igen. A férjed teljesen az anyja befolyása latt él, és láthatóan sz-rik arra, hogy téged az anyjától megvédjen. tehát neked kell kiállni magadért. És KELL!
Megmondod a férjednek, hogy kell, és pont, vagy pedig az anyós innetől kezdve le van a részedről ejtve, a koszos csempéivel együtt.
Mit keres a házasságodban egy harmadik fél? Értsd: az anyósod. Húzzon szépen haza a törődjön szigorúan csakis a maga dolgaival! Tanácsot lehet adni egy felnőtt embernek, de ha kéretlenül belep--ofáznak az életébe, az kőkemény agresszió - és azt ennek megfelelően KELL kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!