Miért divat manapság a menyeknek utálniuk az anyósukat?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok anyós párti, és még csak anyós sem..:) De azt látom, hogy manapság a menyeknek is minden bajuk van...Itt is lehet olvasni...Pl: túl sűrűn megy az anyós, túl ritkán megy, nem visz semmit, sok mindent vesz, túl sokat kérdez, túl keveset kérdez...2014. máj. 30. 18:20
31/36 anonim 

válasza:

Kedves kérdező!
Amit látsz, az csak a felszín!
Ahhoz, hogy kijelentsd, ilyen-olyan rendes valaki, ez nem elég!
Igaz a mondás: lakva ismerni meg a másikat!
32/36 anonim 

válasza:

Igaz a mondás: lakva ismerni meg a másikat!
nem kell anyóssal együtt lakni.
33/36 anonim 

válasza:

De amúgy a kérdés is direkt úgy van feltéve, mintha a menyeknek semmi nem lenne jó. Azért ez nem a van sapka, nicns sapka esete. A túl ritkán/gyakran megy, túl sokat/keveset kérdez a két véglet, az egyik az amelyik élni se hagy, a másik, amelyik meg szarik fejetekre. Bár utóbbival inkább akkor tudd bosszantó lenni, ha van unoka, és szarul esik, hogy annak is tojik a fejére, vagy akkor, ha tőle meg is dögölhettek, de ha neki kell valami, akkor egyből ott van és hivatkozik arra, hogy "az anyád vagyok".
34/36 anonim 

válasza:

Egyrészt nincs olyan, h "manapság", mert manapság is van olyan meny, aki kijön az anyósával, meg 100 éve is volt olyan feleség, aki utálta a férje anyját. másrészt meg meg is fordíthatjuk a kérdést: az anyósok vajon miért utálják a menyüket. mert az esetek egy részében bizony az anyósok "kezdik"
35/36 anonim 

válasza:

29-es,nem tudtam volna magam sem jobban megfogalmazni hogy nekem mi a bajom:-) Anyósom ki-be pakol a táskámban, van úgy, hogy a munkahelyemen veszem észre hogy betett egy csokit. Múltkor mentem valahova és ramszolt , ne felejtsék el váltás fehérneműt vinni (!!!). Ha valamit megcsinálok ramszol hogy hagyjam, majd ő... Múltkor elkuldott postára hogy adják fel egy csomagot, és töviről hegyire elmagyarazta hogy kell azt csinálni..
36/36 anonim 

válasza:

Megintcsak nem értem miért vannak lepontozva a válaszok, amikor mindenki hasznosat írt és jól átlátta a témát. Ráadásul vannak hasonló válaszok az egyik nagyon le van húzva, a másik jóval kevésbé, holott ugyanarról szól. Idióta pontozóhuszár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!