Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom elmondta, hogy nem...

Anyosom elmondta, hogy nem orul nekem, valoban rossz party lennek?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyok a parommal, es mindig is ereztem, hogy a csaladja nem nagyon kedvel. Nem bantottak, de mindig kimert huvos volt a viselkedesuk. A het elejen elmondtuk, hogy lakast keresunk es osszekoltozzunk. Parom edesanyja felhivott es kerte, hogy talakozzunk. Elmondta, hogy nem orul a hirnek mert egyaltalan nem vagyok a fiahoz valo. A problemaja az, hogy kozmetikusra, fodraszra, szolariumra , manikurosre, ruhakra szorom a penzem.... a fia ertelmes diplomas es a kesobbiekben nagy kariert tud majd befutni. Azt tanacsolta gondoljam jol meg mert kesobb mikor elhagy majd a fia sokkal jobban fog nekem fajni.

Ritkan veszek ruhat, de akkor jo minoseget. Szoliba nagyon ritkan megyek evente talan 10alkalommal, havonta 1szer kozmetika, manikur ez nekem kell .

2014. máj. 30. 16:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Anyós tulajdonának tekinti fiát és egyenesen felhatalmazza arra is, hogy ő válasszon neki társat. Nem olyan típusú nőt képzelt el mellé, mint amilyen te vagy.

Szerintem nem kell vele foglalkozni addig, amíg a pároddal szeretitek egymást és ketten összetartozva élitek az életeteket anélkül, hogy anyós mindenbe beleszólni. Amíg a párod nem engedi, hogy anyós rátoktelepedjen, addig nincs miért aggódnod.

2014. máj. 31. 13:29
 22/24 anonim ***** válasza:
én is rossz party vagyok.... majd az idő eldönti hogy hozzávaló vagy, vagy sem.... De én is küzdök az anyósommal, nem bírom egyáltalán...
2014. jún. 2. 13:07
 23/24 phfu válasza:
Tapasztalatból mondom: ne engedd, hogy beleszóljon az életetekbe.
2014. jún. 22. 10:44
 24/24 anonim válasza:
Ismerős szitu.csak nálunk a korkülönbség a gond.párom 10évvel fiatalabb.van 2 gyerekem.3 éve együtt vagyunk.nekem nincs diplomam,de mindenben egyezünk.boldogok vagyunk.anyos bele van betegedve,h elvettem a pici fiát.válaszút elé állitotta.engem választott,azota nem beszélnek.ez van,aki hülye és nem tudja elfogadni az igy jár.
2015. jan. 22. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!