Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom elmondta, hogy nem...

Anyosom elmondta, hogy nem orul nekem, valoban rossz party lennek?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyok a parommal, es mindig is ereztem, hogy a csaladja nem nagyon kedvel. Nem bantottak, de mindig kimert huvos volt a viselkedesuk. A het elejen elmondtuk, hogy lakast keresunk es osszekoltozzunk. Parom edesanyja felhivott es kerte, hogy talakozzunk. Elmondta, hogy nem orul a hirnek mert egyaltalan nem vagyok a fiahoz valo. A problemaja az, hogy kozmetikusra, fodraszra, szolariumra , manikurosre, ruhakra szorom a penzem.... a fia ertelmes diplomas es a kesobbiekben nagy kariert tud majd befutni. Azt tanacsolta gondoljam jol meg mert kesobb mikor elhagy majd a fia sokkal jobban fog nekem fajni.

Ritkan veszek ruhat, de akkor jo minoseget. Szoliba nagyon ritkan megyek evente talan 10alkalommal, havonta 1szer kozmetika, manikur ez nekem kell .

2014. máj. 30. 16:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Megmondanám, hogy ebben a kapcsolatban két felnőtt ember él, és ő nincs közöttük. Aggódhat, ha akar, de semmi köze a magánéletünkhöz. A pénzem meg arra költöm, amire nekem tetszik, és a párom is. Azt is nyíltan megmondtam volna, hogy nem tartozom neki beszálmolni arról, mire-mennyit költök, és a legkevésbé sem vagyok kíváncsi a tanácsaira. Felnőtt vagyok, és elvárom, hogy úgy is kezeljenek. Ha a párod is ilyen, akkor helyreteszi anyukát. Ha nem, menekülj! Gyámoltalan férfi testbe bújt kisfiúval csak megszívod! Vagy kiáll értetek, vagy maradjon anyuci kisfia! N30
2014. máj. 30. 16:46
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Hát azt írtam volna, hogy tojd le, de mivel a párod anyós pártját fogja egyértelműen, én elgondolkodnék...

Amúgy anyós jó fej, nyílt lapokkal játszik, nem úgy, mint az enyém.

2014. máj. 30. 16:46
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Két felnőtt?! Szerintem a párod tipikus anyuci pici fia! ha az anyja valóban aggódna, akkor nem azzal keresne meg, hogy nem illesz a fiához, hanem esetleg megkérdezné, hogy szükségetek van-e valamire...az az aggódás!

Én mondtam volna kedves anyósnak, hogy majd a fia eldönti, hogy kivel akarja összekötni az életét, vagy, a kedves anyós úgy került össze a férjével, hogy megkérdezte előbb az anyukáját, hogy rábólint-e?

Amúgy meg, ha nem járnál szoliba, kozmetikushoz stb, akkor meg az lenne a baja, hogy azért nem passzolsz a fiához, mert nem vagy elég csinos...ne idegeskedj, az ilyenek mindig találnak kivetnivalót..:)

Az én anyósjelöltem is ilyen...párom előző barátnője azért nem volt jó, mert túl sokat volt náluk, túl barátkozós volt, én meg azért nem vagyok jó, mert keveset megyek, és szerinte nem vagyok elég barátkozós..:D Na, ennyit erről...

2014. máj. 30. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

Ne foglalkozz vele, nincsen igaza, ennyi igazán kijár egy nőnek. Nekem pl anyum régen hetente járt fodrászhoz és apámat mégsem zavarta, mert megtehette.

Ha meg a párod igazán szeret, akkor hiába egy ilyen anyós, mindig Te leszel neki az első.:-)

2014. máj. 30. 17:01
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Mit akar tulajdonképpen? Hozományt? Rengeteg pénzt, házat, kilós aranyakat? Akkor lennél elég jó anyuci kicsi fiacskájának?
2014. máj. 30. 17:22
 16/24 anonim válasza:
91%
Én is megjártam az anyósommal, sógornőmmel, mindent megtettek, hogy elválasszanak páromtól, mint egy szar szappanoperában, a hátam mögött furkáltak, ha párod anyuka mellett van, jobb letiplizni míg lehet, mert pokol lesz az életed, én már csak tudom, tönkretettek a szemétkedéseikkel és a hazugságaikkal, az intrikáikkal idegileg...párom túl későn állt mellém, ugyan együtt maradtunk, de én egy idegroncs lettem...ha csak szóba kerül az anyós rám tör a pánik...és be kell nyugtatóznom magam. Mondjuk tőlem loptak is, majd sógornőm felvette a pólót, és lefényképeztette magát benne azt remélve, hogy szólok érte, és még én leszek hülyének nézve... meg fejbe akartak dobni fapapuccsal, utána meg azt hazudták véletlen volt, de millió ilyet tudnék mesélni stb... a legrosszabb rémálmod váhat valóra, ha a pasi nincs melletted, minél előbb meg kell tudnod, hogy számíthatsz-e rá...
2014. máj. 30. 17:24
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
Ne bánkódj! A saját pénzedet arra költöd, amire akarod. Nyugodtan beszélj erről a pároddal is, ne hagyd, hogy az anyja fúrjon téged. Ha a párodat nem zavarja, nehogy már az anyós figyelembe kelljen venned. Nyilván nem véletlen, hogy a párod össze akart veled költözni!
2014. máj. 30. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

én ezért ha valaki megtetszett a családját is megnéztem magamnak,családi tapasztalat a pasival a családja is jár és nem mindegy ők milyenek. Megvárod összeköltözés után miket lép az anyós és ha nem bírod idegekkel inkább tipli,mert az anyós pajtás sokáig él...

Amúgy szép tőle hogy legalább bevallotta,egyébként a szoli tönkreteszi a bőrt(kozmetikát is tanultam)manikűrös is voltam és az tönkreteszi a körmöt is,mert a műkörömtől nem kap a köröm oxigént és ettől csak még rondább lesz szóval ördögi kör(már ha műkörömről van szó). Szép márkás ruhákat pedig én az adományboltban is találok de tény hogy nem árt egy hosszan tartó jó minőség.

2014. máj. 30. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a barátod véleménye, akkor nagyon befolyásolható, anyuka elkezd majd áskálódni a háttérben és tényleg szakítani fogtok rövid időn belül. Ha kertész vagy és szeretsz gyökerekkel foglalkozni, akkor maradj csak anyuka pici fiával.
2014. máj. 30. 20:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet az én barátnőm fejéhez is vágott anno a családom.

Azóta elköltöztünk, és valakivel még a kapcsolatot sem tartjuk. Majd ha kezdeményezi... A párod lehetne kicsit talpraesettebb és nem anyuci kisfia. Védjen már meg téged, ha te vagy a szerelme.

2014. máj. 31. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!