Ti elmennétek vagy nem?
Elmennék.
Az mindegy mit mond, ha látják, hogy nem igaz. Meg így legalább nem mögötted mondja, hanem előtted így megtudod védeni magad.
Elmennék. Ha nem mész el, azt győzelemnek fogja venni, párod végig hallgathatja majd, hogy milyen vagy, meg kapja majd a jószándékú tanácsokat, hogy Gizike meg Micike is szabad éppen már, és ők nem olyanok meg milyen csinosak és hasonlók.
Menj el és viselkedj kifogástalanul.
Elmennék, és nem üres kézzel mennék oda. Sütnék egy tortát, vagy süteményt, nehogy utána az legyen a baj.
Ha pedig anyuka arra fog panaszkodni, hogy vittél sütit, csak ki fogják röhögni.
Amint látják, hogy milyen kedves, aranyos vagy, és legfőképp mennyire szeretitek egymást a barátoddal, senkit sem fog érdekelni anyuka panaszáradata.
Ha azt látják, hogy két fiatal szerelmes, boldog, anyuka pedig panaszkodik, pedig erre nincs is oka, rögtön elkönyvelik, hogy csak féltékeny, és úgy is fogják kezelni a dolgot.
Te csak legyél kedves, aranyos, udvarias.
Egyébként ez arra is remek alkalom, hogy anyukával megismerjétek egymást. Lehet, csak azért ellenséges veled kicsit, mert nem ismer.
Akár mehetsz picit korábban, hogy tudj neki segíteni. Egy ilyen családi összejövetelen mindig tökéletest szeretnének alkotni, szóval nagyon el lesz havazva. Minden segítség jól fog esni neki.
Köszi a válaszokat! Sajnos nem tudom ki pontozgatott le titeket, én nem pontoztam még...
Elég jól ismerem anyósomat, és igazából a "rossz barátnő" kategória, ha egyáltalán van ilyen. Viszont azt is tudom, hogy féltékenységből viselkedik így velem.
Valóban, ha elmennék, legalább meg tudnám védeni magam, viszont rengeteg stresszt okoz már ígyis az egész dolog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!