Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elmennétek vagy nem?

Ti elmennétek vagy nem?

Figyelt kérdés
A barátom szülei egy összejövetelt szerveznek a hét végére. Nem sok ember lesz ott, csak a család és a rokonságából egy páran. Az anyukája minket is "meghívott", persze csak olyan stílusban, hogy "összejövetel lesz", tehát egyáltalán nem mondta, hogy minket is meghív..mindenesetre illő mennünk a párommal. Csakhogy nekem több konfliktusom is volt már az anyukájával, ezért félnék, hogy ott is fel-felemlegetné a rokonai előtt, én pedig csak kellemetlenül érezném magam. Ha nem mennék el, akkor ezért emlegetne, ha ott lennék, akkor másért. Olyan esemény, amelyre illő lenne mennem. Ti mennétek a helyemben?
2014. máj. 27. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Én elmennék, és nagyon kedvesen viselkednék a rokonokkal, aztán anyuka meg had panaszkodjon. :D Ha viszont nem mégy el, akkor az egyfajta öngól. Ő panaszkodik rólad, elmondja, hogy jajj milyen illetlen vagy, nem mentél el, és ha nem leszel ott, akkor a rokonok könnyen igazat adnak majd neki...
2014. máj. 27. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Elmennék.

Az mindegy mit mond, ha látják, hogy nem igaz. Meg így legalább nem mögötted mondja, hanem előtted így megtudod védeni magad.

2014. máj. 27. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Elmennék. Ha nem mész el, azt győzelemnek fogja venni, párod végig hallgathatja majd, hogy milyen vagy, meg kapja majd a jószándékú tanácsokat, hogy Gizike meg Micike is szabad éppen már, és ők nem olyanok meg milyen csinosak és hasonlók.

Menj el és viselkedj kifogástalanul.

2014. máj. 28. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
El ne felejts majd kimenni a szobából, hogy elmondhassa a véleményét rólad, de aztán valamilyen kedveskedéssel térj vissza, pl. hogy hoztál sütit, szeretnél megkínálni mindenkit. *angyali mosoly* :)
2014. máj. 28. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Elmennék, és nem üres kézzel mennék oda. Sütnék egy tortát, vagy süteményt, nehogy utána az legyen a baj.

Ha pedig anyuka arra fog panaszkodni, hogy vittél sütit, csak ki fogják röhögni.

Amint látják, hogy milyen kedves, aranyos vagy, és legfőképp mennyire szeretitek egymást a barátoddal, senkit sem fog érdekelni anyuka panaszáradata.

Ha azt látják, hogy két fiatal szerelmes, boldog, anyuka pedig panaszkodik, pedig erre nincs is oka, rögtön elkönyvelik, hogy csak féltékeny, és úgy is fogják kezelni a dolgot.

Te csak legyél kedves, aranyos, udvarias.

Egyébként ez arra is remek alkalom, hogy anyukával megismerjétek egymást. Lehet, csak azért ellenséges veled kicsit, mert nem ismer.

Akár mehetsz picit korábban, hogy tudj neki segíteni. Egy ilyen családi összejövetelen mindig tökéletest szeretnének alkotni, szóval nagyon el lesz havazva. Minden segítség jól fog esni neki.

2014. máj. 28. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Én nem mennék, életem legrosszabb karácsonya volt, amikor apósék meghívtak ebédre, elmentünk,az apósék egy szót nem szóltak hozzám, a rokonok folyamatosan beszólogattak, következő összejövetelre nem mentem, s nem is fogok. Akárhányszor mentem a férjem rokonaihoz, mindig volt valami ,én voltam a főgonosz,pedig semmit nem tettem, miért kellene ilyennek kitenni magam?
2014. máj. 28. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Sajnos nem tudom ki pontozgatott le titeket, én nem pontoztam még...

Elég jól ismerem anyósomat, és igazából a "rossz barátnő" kategória, ha egyáltalán van ilyen. Viszont azt is tudom, hogy féltékenységből viselkedik így velem.

Valóban, ha elmennék, legalább meg tudnám védeni magam, viszont rengeteg stresszt okoz már ígyis az egész dolog :(

2014. máj. 28. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
De nem menekülhetsz örökké.
2014. máj. 30. 07:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyebkent elmentem arra az esemenyre, es a szememben kedves volt, de amint hallotavolsagon kivul estem, mar nyomta is a mocskos dumajat rolam... szerencsere azota mar semmi kozom hozza (szetmentunk a fiaval)
2017. jún. 9. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!