Élettársammal beszélgettünk a "gyűrű" témáról (35 évesek vagyunk,2 éve együtt). Anyucija majdnem leteremtett. Vélemény?
Figyelt kérdés
Egy héttel később az anyja azzal jön, hogy a "keresztlánya 7 éve együtt él a barátjával és még ott sem volt eljegyzés". Minden beszélgetés- átvezetés nélkül, majdnemhogy leteremtett, hogy miért is szeretnék valami eljegyzés-félét a pici fiától. Az "anyóséktól" 400 km-re, külön élünk.2014. máj. 24. 11:09
1/11 anonim válasza:
Akkor lenne igaza, ha utána nem házasodnátok össze rövidesen. Az eljegyzés enélkül semmi értelme.
2/11 anonim válasza:
Beszelgettetek a témáról.. Az " anyós" erről miért tud?
Amíg beszelgettek a témáról addig igazándiból semmi köte hozzá..
Utana sem számít ilyen szinten a velemyényem az számít, hogy a párod el akar-e venni vagy sem, és te hozzá akarsz-e menni vagy sem..
A válaszom az lett volna, hogy azért szetnék, mert szeretem a fiát, és együtt képzeljük el az életünket. A keresztlánya élete, sőt senki élete nincs előttetek mintaként, mert van saját életetetek.
Visszakérdezem volna meg, ogy egyébként miért zavarja őt ez a dolog
3/11 anonim válasza:
Neked és a párodnak magasról tenni kell anyucira!!!
4/11 A kérdező kommentje:
Azért zavarja, mert nem ilyen nőt képzelt el a fiának. Nekik nagy családjuk van és összejárnak rendszeresen, nekem a szüleim vannak és már ők is nagyon idősek. Nem szeretnek vendégeskedni. ők szakácsok, és persze én nem tudok soha "elég jót" főzni a pici fiuknak. Pedig igyekszem.
2014. máj. 24. 11:20
5/11 anonim válasza:
Könyörgöm 400 kilométer választ el benneteket! Hát nehogy már befolyásoljon a véleménye! Az enyém csak 40 kilométerre lakik de pont nem érdekel mit gondol.
Vagy a párod anyucit készül elvenni, nem téged?
6/11 A kérdező kommentje:
nem befolyásol a véleménye anyósnak, csak rosszul esett, hogy a párom elmondta neki. Egyébként valahol meg örülök annak, hogy ilyen melegszívű családban nőtt fel, ahol mindenki tud a másikról (majdnem) mindent. Azért van, amit a párom sem mond el az anyjának:).
2014. máj. 24. 11:33
7/11 anonim válasza:
Én már 14 éves koromban sem mondtam el mindent anyukámnak!
8/11 anonim válasza:
A helyedben egy kicsit megnézném milyen a kapcsolat a párod és a szülei között. A gondot ott látom, hogy az anyós 2 év után téged (benneteket) leteremtett. A párodnak már rég rendeznie kellett volna, hogy nagyon szereti a főztödet, hogy a döntéseitekről legfeljebbbeszámoltok, ha érdekel a véleménye megkérdezitek, vagy udvariasan elmondhatja. Hidd el az ennyire domináns szülők nagyon meg tudnak terhelni egy kapcsolatot
9/11 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy rögtön a korral kezdem (én is 35 vagyok). Szerintem ennyi idősen, akár van házasság, akár nincs már ideje a családalapításra gondolni. Sajnos nekem sincs gyermekem, de én már most úgy érzem kifutottam az időből... :( Ha meg van már gyermeketek, akkor meg azért "illik" összeházasodni. Én nem is értem az ilyen szülőt, hát nem látja, hogy itt lenne már az ideje, hogy a fia megállapodjon? A párod szeretné a gyűrűt? Miért is kellett ezt az anyucival lebeszélni? Ne erőltesd egyébként, ha úgy érzi kell nektek a házasság, akkor mondhat bármit az anyja, ha meg nem, akkor meg gondolj arra, hogy nem a papír tesz boldoggá, hanem mert együtt vagytok és szeretitek, tisztelitek egymást.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommenteket.
2014. máj. 24. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!