Odakoltoznel egyedul "anyosekhoz"?
hagyjátok már ezt, ki tudja, mennyire kotnyelesek.
Pl. ha már harmadjára dobja szegény a vécébe a papírt, és emiatt leszólják őt? Mert minket pl. még a szállodáinkban (nem egy csillagosak!) is b...sztattak emiatt, egyszerűen nem európai szemlélet van.
Ki tudja, pl. ha egy fiúval elmegy pizzázni, mert együtt kapnak egy feladatot, akkor a szülők simán elpletykálják, felnagyítják...
Csőlátásban szenvedsz,nem minden ember egyforma!
Ha elmegy egy fiúval pizzázni ,akkor elmegy,ha ezen lesz mit takargatnia akkor megérdemli hogy felnyomják!De úgysem megy oda,mert nem lesz tisztességes valamiben...
Esküvője után kérdezik Kovácsot a kollégái:
- Na, milyen a házasélet?
- Tudjátok, hamarosan megáld minket az Isten egy pufók, visító, fogatlan teremtménnyel.
- Csak nem babát vártok?
- Á nem, az anyósom hozzánk költözik.
Kérdező! Egyébként ugye tudod, hogy ez nem Európa? Tudod, hogy milyen fura szokásaik vannak?
Pl. amiket esznek, hányinger. Vagy, hogy a vécépapírt (akkor is, ha kakilsz), a vécé mellett egy ládába kell dobni, nem lehet lehúzni? (igen, még az ötcsillagos szállodában és magánházaknál SEM).
Undorítóbbnál undorítóbb templomok a városokban kb 3 méterenként. Vilniusban jut a legtöbb templom egy nm-re a világon. Ortodox templom, nem ilyen Bazilika-szerűek.
Én csak 5 napig voltam ott, de máris megtapasztaltam ezeket. Először kérdezd ki a pasidat az orosz behatás miatt rájuk ragadt szokásokról, majd csak utána költözz!!!
# 18/18
Ne már hogy az eget verő probléma hogy félre kell tenni a pappírt? :) Nem gondoltál bele hogy ennek oka van?Gondolom ugyanúgy a csatorna rendszereket óvják mint a görögöknél.
Én szívesen mennék nyaralni,még ukránokhoz is.Szerényebb életmód,más felfogás,szerintem ez a tuti ha kiakarsz szakadni a környezetből.Ha indiába mennél a gangeszhez ott azért jóval másabbak a körülmények ,de az is egy külön kultúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!