Szerintetek a nagymamának kellene felajánlani a segítségét vagy nekünk kéne kérni előbb?
Figyelt kérdés
Azért ebben a kategóriában kérdezem mert az anyósom, és a kislányunk, vagyis az unokája felügyeletéről lenne szó alkalmanként. Eddig egyszer kértük meg rá 2 órára de mindenféle kérése volt cserébe, gondoltam inkább várok míg felajánlja legközelebb de jön a nyári szünet és még csak nem is érdeklődik soha :( Nem tudom, forduljunk-e hozzá vagy sem.2014. máj. 21. 11:38
21/22 anonim válasza:
Az emberek nem egyformák. Van, akinek teher egy kisgyerek hosszútávon , meg akkor is, ha az az unokája es imádja. Ezen nem kellene felhaborodni, csak el kell fogadni,
22/22 anonim válasza:
2 óra mióta hosszútáv? Én csak azt nem értem, hogy akinek 2 óra teher az unokájával, az hogy viselte el a saját kölkét évekig? Meg egyáltalán minek? Hogy majd ne kelljen otthonba mennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!