Anyósom szülinapjára tabletet venni túlzás?
Figyelt kérdés
Olyan munkája van, ahol jól jönne neki egy ilyen kis kütyü. Gyorsan tanul, hamar belejönne a használatába. Azt olvastam, hogy a normálisabbak 40 körül kezdődnek. Ha mi a párommal közösen vesszük... hát, khm, az kicsit erős. De ha beszállnak sógoromék is, akkor mondjuk korrekt? Ő is 10 000 Ft-ot szokott küldeni mki szülinapjára, névnapjára. Néha 20-at is, ha úgy van neki.2014. máj. 20. 18:50
11/12 anonim válasza:
Szerintem sem túlzás!
Én a negyvenöt éves anyukámnak egy androidos telefont vettem.
Nagyon megszerette. Játszik, olvas rajta, különféle programokat töltünk le neki rá, facebookozik az ismerőseivel, kollégáival.
Születésnapjára pl azt kérte, hogy töltsük fel neki (magától sajnálja) a kártyáját, hogy legyen internet bónusza. Falun laknak, sajnos nem tudjuk beköttetni hozzájuk.
12/12 anonim válasza:
Dobjátok össze és annyi. Nem túlzás. Ha magatok is megtudjátok venni az is jó, de szerintem összedobni azért lenne jobb, mert akkor nincs morgás, hogy a ti ajándékotok mellett elhalványul a sógorék tusfürdő csomagja (vagy mit tudom én), meg ha olyan jó lelkű nő, akkor nem fog siránkozni annyit, hogy nem kellett volna ekkorát, mert eloszlott köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!