Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok ha anyósotok...

Mit szólnátok ha anyósotok ezt mondaná a saját lányának?

Figyelt kérdés

A fiam beteg! Feleségemmel albérletben élünk de úgy hogy egy udvaron az ő anyjával, ő is albérletben, persze.

Felment a feleségem az anyjához hogy kérjen egy kis kristály cukrot meg és egy kis citromlevet. Az anyja azt felelte hogy nem fog két családot eltartani. Miközben mi adtunk nekik például kandallót, vagy cseréltettünk gázpalackot, elfuvaroztam a fiát hajnalban mikor az anyja felhívott éjszaka. De ennyit nem érdemelt meg a saját unokája.

2014. máj. 15. 15:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
59%

Semmit nem szòlnėk. Ha én kérem a szivességet (kristálycukor), akkor ha megkapom szeretettel fogadom, ha nem kapom meg akkor így jårtam. Ugyanezt fordítva is elvårom, ha tőlem kérnek és adok (fuvar) akkor fogadják szeretettel, ha meg nem adok akkor ìgy jårtak. Aki ad, az meg adjon úgy, hogy cserėbe ne várjon el semmit ės azt később fel se hånytorgassa, vagy akkor inkább ne tegyen szivességet.

Na ez az alap nålam. Természetesen ettől függetlenül emberségesnek kell lennünk egymåssal, de hőbörgės és elvårás nélkül!

2014. máj. 16. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!