Ilyen történettel érdemes oda költözni?
anyosoméknak van egy kertes házuk, a felső szinten van kialakitva egy félkész lakás(külön lépcső lesz) ami a férjemé.most gondolkodunk hofy veszünk fel hitelt és befejezzük és oda költözünk.viszont kíváncsi vagyok mások véleményére is,adott esetben te odaköltöznél?
amit rólam tudni kell: nem járok anyós nyakára, nem kéregetek tőle semmit, segítséget sem.eléggé magamnak való vahyok, az esetleges vitákat anyosommal a férjemen vezetem le(az ő anyja ,szerintem az ő dolga lenne ha egyszer nem szeretné hogy tiszteletlen legyek a szüleivel ami érthető).
amit anyósomrol tudni kell: kedves néha rosszindulatúan beszologat, de alapjában nem szokott gond lenni.szereti irányítani a család dolgait, szeeet beleszolni dolgokba. voltak kisebb nézeteltéréseink de a végén mindig sikerült túl lépni rajta.
amik a félelmeim: beleszol mit vásárolunk, mivel látni fogja. egész nap elvàrja hogy az unokája lent legyen vele mivel közel van.mindenért a férjem segítségét fogja kérni hiába a másik fia aki velük él. a sogornöm kicsit elkényesztetett, anyosom etwti, vigyáz a gyermekére, folyamatosan pénzt kér tőlük. ha ott lakok a közelben tőlem is kérni fog, esetleg ha az unoka vele van majd felküldi hozzám hogy játszon a gyermekeimmel. ami egy normális szinten elfogadható de ők ebben tuloznak.
tök mások vagytok anyóssal
pláne hogy most te otthon vagy a kicsivel, egész nap a véredet szívná, este hazajön férjed, nekiugrasz, vita stb. hosszútávon válás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!