Ilyen történettel érdemes oda költözni?
anyosoméknak van egy kertes házuk, a felső szinten van kialakitva egy félkész lakás(külön lépcső lesz) ami a férjemé.most gondolkodunk hofy veszünk fel hitelt és befejezzük és oda költözünk.viszont kíváncsi vagyok mások véleményére is,adott esetben te odaköltöznél?
amit rólam tudni kell: nem járok anyós nyakára, nem kéregetek tőle semmit, segítséget sem.eléggé magamnak való vahyok, az esetleges vitákat anyosommal a férjemen vezetem le(az ő anyja ,szerintem az ő dolga lenne ha egyszer nem szeretné hogy tiszteletlen legyek a szüleivel ami érthető).
amit anyósomrol tudni kell: kedves néha rosszindulatúan beszologat, de alapjában nem szokott gond lenni.szereti irányítani a család dolgait, szeeet beleszolni dolgokba. voltak kisebb nézeteltéréseink de a végén mindig sikerült túl lépni rajta.
amik a félelmeim: beleszol mit vásárolunk, mivel látni fogja. egész nap elvàrja hogy az unokája lent legyen vele mivel közel van.mindenért a férjem segítségét fogja kérni hiába a másik fia aki velük él. a sogornöm kicsit elkényesztetett, anyosom etwti, vigyáz a gyermekére, folyamatosan pénzt kér tőlük. ha ott lakok a közelben tőlem is kérni fog, esetleg ha az unoka vele van majd felküldi hozzám hogy játszon a gyermekeimmel. ami egy normális szinten elfogadható de ők ebben tuloznak.
Ne koltozzetek oda, mert:
Te ilyen vagy:
eléggé magamnak való vahyok, az esetleges vitákat anyosommal a férjemen vezetem le(az ő anyja ,szerintem az ő dolga lenne ha egyszer nem szeretné hogy tiszteletlen legyek a szüleivel ami érthető).
Itt egyhamar az egesz csaladot lehordtad, hamar elmondtad a szerintedi rossz tulajdonsagukat.
En eltem anyosomekkal pont igy. De harom ev utan elkoltozztunk.
Apro dolgokon volt vita pl. betehettem ezt a hutotokbe ugyis olyan ures, telen behozzta a viragait es csak egyet ketott engedjek meg felhozzni, hangos a tv, a gyerek biztos beteeg azert sir es en nem foglalkozok vele.... es meg reggelig sorolhatnam.
Apro dolgok igaz de hosszu tavon nagyon nagyon boszanto tud lenni.
Elotte es miutan elkoltoztunk nagyon kapcsolatom lett anyosommal aki bar sajnalja hogy elmentek elismerte hogy jobb igy.
Szülőhöz ne költözzetek!
Hitelt meg pláne ne vegyetek fel!!!!
Köszönöm mindenkinek ment a zöld pacsi.
nem hordtam le csak a száraz tényeket közöltem amiben az én rossz tulajdonsàgaim is benne vannak. nem szeretnék idegileg kikészülni és mem szeretném a házasságunkat tönkre tenni.
Tehát hitelt veszel fel, amit MÁS házára költesz úgy, hogy tulajdonjogod nem keletkezik az ingatlanban.
Hááát...
Semmilyen körülmények között nem érdemes más nyakára költözni, még akkor sem, ha jó a viszonyotok.
Neked eleve nem szimpatikus az anyósod, sógornőd sem miért fordult meg egyáltalán a fejedbe, hogy egy életre 10 centi közelségébe költözöl?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!