Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért utálod az anyósod vagy...

Miért utálod az anyósod vagy miért utál téged az anyósod?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 17:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: szerintem ott leginkább a férjeddel vannak hatalmas, de nagyon hatalmas gondok...
2014. máj. 3. 00:50
 22/33 anonim ***** válasza:
86%
Eleinte nálunk sem volt baj. És elmondása szerint ő tényleg szeret engem. Csak néha mond rólam dolgokat a szomszédságnak. Meg annyira szeret, hogy nem akar engem megbántani soha, csak éppen a szemembe kezdi el anyámat elhordani mindennek. Miután 2 faluban is megtette ugyan ezt. Apóssal az oldalán. Akkor most én tiszteljem és szeressem, mert ő is ennyire szeret?
2014. máj. 3. 00:53
 23/33 anonim ***** válasza:
65%
Az enyem sem szivlel. Nem egy gazdag csaladbol jottem ez egybol szurta a szemet. Akkor o egyaltalan nem ilyet kepzelt el a fiacskajanak. Nem mutatta mert mindig mezes-mazos volt de latszott rajta. Mikor osszekoltoztunk es dolgoztunk, visszahallottam h remeli elhagy vegre mar es talal vmi rendes not maganak. Csak mikor mar annyira duhitett ez h alapja sincs h utaljon, az meg h honnan jottem nem en rajtam mult szerintem, de azota letettem sok mindent az asztalra, ferjemnek megmondtam vagy visszavesz vagy en tobbet oda be nem teszem a labam. Azota osszehazasodtunk es szuletett egy lanyunk. Mikor megszultem (csaszaros voltam) egy budos szo nelkul bekoltozott hozzank egy hetre es elvarta h negykezlab pucoljam a lakast friss heggel. Akkor ha sirt felkapta a gyereket es ringatni kezdte, nemh ide adta volna neeeem elkezdett neki enekelni ilyebeket : az a buta anyjaaaaaa nem aad neki enniiiii!!! Jo gunyosan. Na nekem betelt a pohar. Mar ki akartam volna epp osztani mikor a ferjemnek is eldurrant. Aposommal szojtunk sokat beszelgetni rola, vele nagyon jo a kapcsolatom. O tisztel es becsul. Es o megmondt a frankot ha nyosomnak egyetlen egy hibaja van h onzo. Mindenre azt hiszi csak o tudja mas mindenii csak hulye, es mindennel ugy all ho jojjon ki jol belole. Ezt iszonyu hosszu lenne elmeselnimik vannak, de ha a sjat 2 fia a sajat ferje nem birja elviselni akkor ott nem masban van a hiba. Termeszetesen en mindig normalisan beszelek vele, mivel messze laknak igy neten tobbszor hivom h lathassa a gyereket, de azert latszik a fejen h ez csak a latszat!
2014. máj. 3. 12:41
 24/33 anonim ***** válasza:
65%
1évben egyszer kértem tőle h vigyázzon a lányunkra,mert esküvőre kell mennünk,leállt vasalni.Aznap volt a férjem szülinapja,főztem,játszottam a gyerekkel,terhes voltam,vizes hajjal rohantam a lagzira,ő meg eljött vasalni.
2014. máj. 3. 12:52
 25/33 anonim ***** válasza:
93%
Engem azért utálnak,mert nem voltam hajlandó felvenni nekik a sokadik millió hitelüket ( mindet eltapsolták,rengeteg tartozásuk van ,semmi látszatja). És pénzt sem tudtak tőlem egy idő után kunyerálni,miután rájöttem,hogy sosem látom viszont,és állandóan átvernek ahol tudnak.
2014. máj. 3. 19:48
 26/33 anonim ***** válasza:
68%
Nem utálom az anyósomat és ő sem utál engem. Rendszeresen kijárunk a temetőbe, gondozzuk a sírját, mécsest, virágot viszünk rá. Ahogy illik. És ilyenkor elmormogjuk:- Nem volt ő rossz asszony...
2014. máj. 4. 07:44
 27/33 anonim ***** válasza:
93%
Mi nem utáljuk egymást, egyszerűen én nem tudok ránézni úgy mintha egy anyuka lenne, mert tudom hogy milyen gyerekkora volt a páromnak. Rengetegszer aludtak buszmegállóban, kis általános iskolásként, volt olyan hogy be kellett volna vinni kórházba olyan beteg volt, de az anyukája nem engedte, és mire bekerült már majdnem meghalt, és még reggelig sorolhatnám. Persze ha neki kell valami akkor mindenki álljon vigyázba, na nem. Nem utálom csak nagyon haragszom rá, az apósom meg még nála is különb.
2014. máj. 4. 15:02
 28/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem kellett utálnom őket, egyszerűen megoldottuk, hogy ne legyen súrlódás velük. Ritkán találkozunk, és párom sem sűrűn keresi őket, ami az ő döntése.

Anyóssal mondjuk nem lennének gondok, szerintem, mert végtelenül szelíd nő, az após már neccesebb. Kapcsolatunk elején, az összeköltözésünk előtt nem sokkal próbálta lebeszélni rólam a fiát. Nem jött neki össze. Nem utálom érte, de megjegyeztem a dolgot.

2014. máj. 5. 00:21
 29/33 anonim ***** válasza:
77%
Most már nem utálom, inkább nem érdekel. Egyszerűen nem veszek tudomást a létezéséről. Azért, mert nem törődik a férjemmel, igénytelen, koszos, kb. 5x látta a 3 éves unokáját, pedig közel lakik, és kocsija is van. Átverte a férjem és elszedte az egész apai örökségét. Annyira nem érdeklődik felőlünk, hogy még azt sem tudja, hogy 6 hónapos terhes vagyok a második babánkkal. Férjem nem beszél róla, de szerintem nagyon bántja, hogy egy ilyen szemét az anyja.
2014. máj. 5. 22:58
 30/33 anonim ***** válasza:
88%
Mert ő a szuperanyu, és bezzeganyu. Ő a tökéletes, nem hibázik sosem nála nicns rendetlenség meg nála nem hisztizik a gyerek. Amióta gyerekünk van azóta ilyen, bár lehet ogy előtte is kavargatta a sz.rt de akkor még nem vettem észre. Nem szeret mert a mi családi hátterünk nem olyan amilyet ő elképzelt. Nálunk nincs pénz, de van boldogság. Náluk van pénz de utálkozás és kétszínűségről szól az egész életük! Nincs barátjuk a rokonokkal sem tartják a kapcsolatot, csak a gyerekei járnak hozzájuk.
2014. máj. 6. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!