A menyem nem akar beavatni semmibe ez helyes igy?
Süt a hozzászólásokból az anyósgyűlölet itt is, mint sok más kérdésnél.
Ezek szerint mi vagyunk furcsák, mert mi rengeteg dolgot megbeszélünk az én szüleimmel és a férjem szüleimmel is.
Szinte minden este beszélgetünk telefonon, nem beszámolunk kötelezően, hanem örömmel vagy szomorúsággal meséljük el, éppen mi van velünk. Anyukán névszerint azt is tudja, kik vannak a baráti körünkben, kikkel járunk el szórakozni, mert mindig elmesélem, milyen volt...stb.
Anyósommal is mindig jókat tudok beszélgetni, mindig elújságolom neki, hogy mi történt a napokban, meg megkérdezem, ők hogy vannak. Biztos ufók vagyunk.
Pontosan miről nem beszél, amiről szerinted kéne?
Nálunk egyébként úgy van, hogy szívesen válaszolok, ha érdeklődik. De csak úgy nem szoktam elkezdeni mesélni, hogy mi történt az utolsó találkozásunk óta.
Nem tudjuk a részleteket, így szerintem nem lehet egyértelműen válaszolni. Mit értesz alapvető dolgokon, amiket elmond, és mi az amire kíváncsi lennél, de nem mondja el?
Alapvetően milyen a viszonyod a menyeddel, és az unokákkal? Fiaddal sem tudsz beszélni? Távol éltek egymástól és azért nem látsz bele az életükbe?
Milyen gyakran tudod meglátogatni őket, vagy ők milyen gyakran látogatnak téged?
Egyébként hány unokád van és hány évesek?
Már hogyne lenne joga a nagymamának az unokáihoz.
Ne a menyedet kérdezd, hogy mi van velük, hanem a fiadat, unokáidat, ha már tudnak beszélni.
A nagyszülőknek is van láthatási joga, akár bíróságon is kérhető, ha szükség lenne rá.
Inkább neked ment el az eszed!
A fiad NEM a tulajdonod! Felnőtt, élné az önálló életét, ha hagynád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!