Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyák napja pároméknál?

Anyák napja pároméknál?

Figyelt kérdés
Ha anyák napján párom szüleinél leszünk, illik az ő anyukájának adnom valami apróságot? 1,5 éve vagyunk együtt.
2014. ápr. 28. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam párom anyjának adni semmit. Kap a szülinapjára, névnapjára, karácsonyra ajándékot, de anyák apján az anyámat meg a nagymamámat köszöntöm. Majd ha lesz gyerekünk, akkor persze vele felköszöntjük majd.
2014. ápr. 28. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából te ismered anyóspajtást, neked kell tudnod :)

Én, ha olyankor ott is vagyunk, csak annyit mondok neki, hogy "Köszönöm, hogy ilyen remek embert nevelt a fiából."

2014. ápr. 28. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyáknapjára nem szoktam én sem adni..

Igazából most először alalkozom majd vele a napján, párom ad virágot, én is adok neki puszit, és mondom, hogy "boldog anyák napját!" De ennyi

Hiszen annak ellenére,hogy nem az én anyám, anya ő is..

Viszont idén először a saját anyukámat személyesen nem köszöntöm meg, csak videotelefonon keresztül :-(

Mi 6 éve vagyunk egy pár, már házasok

2014. ápr. 28. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Aműgy saját anyukanak is mi csak virágot, vagy tettekbeli ajándékőt szoktunk adni( mint vers mondás, vagy ünnepi reggelikeszítés ..stb)
2014. ápr. 28. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a párodat figyelmeztesd, hogy anyák napja lesz :)
2014. ápr. 28. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mivel vendégségbe mész,ne menj üres kézzel.De virág nem kell.Inkább egy üveg pia,bonbon.
2014. ápr. 28. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem az anyád,dehogy kell adnod bármit,ilyen erővel a szomszéd néninek is adj,ő is anya valószinű...

Egyébként mi mindig közöaen veszünk mindenkinek ajándékot,amig nem éltünk együtt,akkor is,csaupán annyi volt a különbség,hogy akkor még nem közös kassza,igy akinek a rokonának vettük,az fizette.

2014. ápr. 29. 09:57
 8/8 anonim válasza:
Nem szuksges, én se szoktam, o a parod anyukaaja, eleg ha te csak kegorzid azanyosoddal a jo kapcsolatodat :) Bocsi a hibákért, de telefonrol vagyok...:/
2014. máj. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!