Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másfél éves a babánk, anyósom...

Másfél éves a babánk, anyósom soha nem vett semmit az unokájának, ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Állítólag tartozásai vannak, de folyton azt mondogatja hogy milyen sokat keres. Nem kérnék valami egetverő dolgot, de nem furcsa hogy semmit? Karira sem.
2014. ápr. 16. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

#7 Gondolom a "jótanácsaid" kéretlenek voltak, és a kutya nem volt kiváncsi a kioktatásodra.

Az én anyósom is nekiállna prédikálni, mint te, nem állna meg utána a lábán előttem. A gyerekemet meg a kezébe sem adnám többször4

2014. ápr. 17. 07:46
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
7-es az unokádon kivül nem szúrtál ki senkivel:)Az unokámat úgy nevelik ahogy akarják.Meg jegyzem jól.Nekem meg az a dolgom kényeztessem.Én nem a mama akarok lenni hanem a MAMA.És nincs annál csodásabb amikor rám vigyorog,puszit ad.Kit kényeztessünk ha nem őt.Ő a pici a háznál:))és imádjuk
2014. ápr. 17. 07:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyébként foglalkozik a gyerekkel? Szívesen játszik vele, vigyáz rá, segít neked ha kéred?

Engem ez jobban foglalkoztatna, mint az, hogy vesz-e neki valamit vagy sem.

2014. ápr. 17. 09:28
 14/16 anonim ***** válasza:
10%
12-es Te nagyon jó Mama lehetsz! :)
2014. ápr. 17. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Az én anyósomnak 5 unokája van az én fiammal együtt. Csak az én gyerekemnek nem vett semmit karácsonyra, se szülinapjára, se névnapjára... Eleinte kiakadtam rajta, de már nem foglalkoztat. Már nem is számítok rá. Másban sem lehetett rá számítani ami a gyerekkel kapcsolatos volt, miért pont erre számítsak??
2014. ápr. 17. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
7es nem csodálom,hogy még a saját rokonságod se vesz komolyan...ilyen megnyilvánulással.felnőtt ember létedre lehetne annyi eszed,hogy a pici baba nem tehet arról,hogy neked milyen a kapcsolatid a szűleivel..egy kis autót vagy egy csokit ne sajnáljon már senki eggy babától..ha nnem veszel semmit akkor ne tedd..jogod meg van hozzá csak tudd h a pici szívecskéjével cseszel ki..utána ne csodálkozz ha le se kakilja majd a fejed hehe
2014. ápr. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!