Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért jön hozzánk minden...

Miért jön hozzánk minden hétvégén anyós ebédre, ha szerinte rosszul főzök?

Figyelt kérdés

Minden hétvégén itt van, ma is itt volt már 11 órakor. Persze nem fogjuk elzavarni, van annyi étel, egyen nyugodtan. Mindig megjegyzi, hogy "ehető volt" az ebéd, de ő ezt sokkal finomabban is megtudná csinálni. Ő soha nem invitál meg minket ebédre, én meg nem fogok odapofátlankodni.

Ha nem ízlik a főztöm, ne egyen belőle!

2014. ápr. 12. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Férjed mit szól mindehhez? Neki kellene rendet tennie!
2014. ápr. 12. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na,ebben a helyzetben azt hiszem nálam nem sűrűen törölné meg a száját a "kedves mama".
2014. ápr. 12. 16:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ha már 11kor ott van, miért nem invitálod be egyből a konyhában, valahogy így:

-anyuka, jajj de jó, hogy itt van, sokkal finomabban tudja megfőzni ezt az ételt, jöjjön már, csinálja már meg, hogy a férjem végre ehetőnél jobbat egyen! :)

te meg szépen leülhetsz pihenni az ebédig :D

2014. ápr. 12. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem hogy hívás nélkül jelenik meg minden hétvégén? Mert ha igen az szerintem rohadtul pofátlan dolog... miért hagyjátok?

Meg lehet neki mondani hogy hétvégén pihenni szeretnétek és nem állandóan vendégeket fogadni...és ha már itt tartunk....

Ha képes hívás nélkül beállítani, és felzabálni a kajátokat, még van bőr a képén arra is hogy kritizáljon akkor meg lehet neki mondani, hogy ha nem tetszik ne egye a főztödet....hát tudod mikor hagynám ezt....mondjuk véletlenül nem lennénk otthon amikor beállít vagy valami ilyesmi... csak megtanulja hogy hívatlanul nem megyünk mások otthonába....

Mi szoktunk anyósomnál ebédelni és ők is jönnek ide, de mindig megbeszélés után. Sőt, egyszer még a krumplipürémet is megdicsérte:D én pl teljesen máshogy csinálom mint ő. De szerintem mindkettőnké finom. És nem lehet annyira rossz az enyém se mert mindenki megette....

2014. ápr. 12. 23:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem pontozgatok le vagy fel senkit.

A párom ÉDESANYJÁRÓL van szó. Nem fogom kitenni az utcára, és nem is borítom rá a levest.

Nem azért, mert én ilyen nyámnyila vagyok, hanem mert tisztelem az anyósom.

Csak néha nem értem:)

2014. ápr. 13. 20:22
 16/17 A kérdező kommentje:

A férjem szerint finoman főzök! :)

Az viszont jó ötlet, hogy lediktáltatom vele a receptet, vagy megkérem hogy álljon be segíteni. :)

2014. ápr. 13. 20:23
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem fogom kitenni az utcára, és nem is borítom rá a levest.

Nem azért, mert én ilyen nyámnyila vagyok, hanem mert tisztelem az anyósom. "

Ha hagyod hogy folyamatosan piszkáljon szó nélkül, akkor igen is nyámnyila vagy. És mivel ezt látja rajtad, hogy nem állsz a sarkadra, még jobban b..zerálni fog.

De ahogy gondolod. Akkor tűrd hogy cseszegessen... erre nem lehet mit mondani.. Amíg nem segítesz magadon, addig Isten se segít meg.

2014. ápr. 14. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!