Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lanyok ti hogy alltok az...

Lanyok ti hogy alltok az anyos jeloltel?

Figyelt kérdés
Nekem nem valami fenyes a viszonyom vele..:s

2014. ápr. 7. 17:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem neked kell lerendezni vele, hanem a párodnak. Te úgyis csak az a cafka leszel számára, aki elveszi tőle a drága kicsi fiát, bármit is csinálsz. Nálunk egyszer lehülyézett az anyósom a párom füle hallatára alaptalanul (nem úgy ízesítettem a levest, ahogy ő szokta, és szerinte a fia csak úgy szereti, ahogy ő sózza. Én meg mondtam, hogy több mint egy éve így is megeszi). A párom nem reagált semmit, úgy tett, mintha nem is halotta volna. A férjemet azonnal kidobtam a lakásból, hazaküldtem anyucihoz. Aztán persze azzal jött haza, hogy helyretette az anyját, mert végre megmondta neki, hogy el kéne fogadni azt a természetes helyzetet, hogy a gyerekek egyszer kirepülnek a családi fészekből és saját családot alapítanak. És ez nem azt jelenti, hogy elveszítik a gyereküket. Azóta se lett fényes a viszony, de az anyósom legalább egy kicsit visszavett a nagy arcából.

A párodnak kell elfogadtatnia téged, kiállni érted és úgy viselkednie az anyóssal, hogy megértse: nem veszíti el a fiát, de az a normális, hogy a fia megházasodik, családot alapít, saját életet kezd.

Úgyhogy szerintem elsősorban a pároddal beszélj erről.

2014. ápr. 7. 23:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Mi nagyon ritkán találkozunk.Nem túl jó a kapcsolatunk.Őszintén szólva fogalmam sincs,hogy miért.Egyikra napról a másikra változott meg a dolog.Akkor,mikor megtörtént a hivatalos eljegyzés.pedig akkor már együtt éltünk,gondolhatta volna,hogy előbb utóbb eljön ez a idő.Abban bízok,most,hogy 180 km-re költöztünk,talán kicsit jobb lesz a kapcsolat,mivel már az is zavarta,hogy egy városban élünk vele.
2014. ápr. 8. 11:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve vagyunk együtt, saját lakásban.

2010 augusztusában volt egy vita az anyósjelölttel, mivel én esti gimnáziumba jártam akkor, és még nem volt érettségim.

(Szüleimnek a mai napig sincs érettségijük, suli után elmentek dolgozni és családot alapítottak, felneveltek minket...nem lettünk se trógerek, se drogosok, se kur-vák... )

Szóval az a nő a beszólásaival nem csak engem alázott meg ezzel, de a családomat is. Mintha mi barlanglakók lennénk.

Párom öccse egyébként ugyanott végzett estin ahol én, csak korábban.

Ráadásul az öcsi füvet terjesztett, meg hasonlók.

Évek óta nem találkoztunk anyóssal.

30/n

2014. ápr. 18. 17:46
 24/24 anonim válasza:
Megbuktatott kémiából.. :)
2014. ápr. 30. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!