Lanyok ti hogy alltok az anyos jeloltel?
párod is segíthetne leoltani. vissza írni a hasonló üzeneteire, hogy bocsi, de kockázat az élet, sok szeretettel üdvözöljük és mindkettőtök aláírása!
meg hasonló hozzáállás, hogy lássa együtt vagytok cinkosok, összetartotok.
Mi nem vagyunk túl jóban, és ezzel nem akarom zt mondani, hogy rosszban vagyunk. Nem vagyunk rosszban, csak épp nem állunk közel egymáshoz (mármint lelkileg). Én szeretném, de ő elég távolságtartó (leginkább munkát és az időjárást beszéljük meg, néha a fiát...).
Ennek ellenére még soha semmi rosszat nem mondott rólam, bármi van véd engem, sokszor olyankor is, ha nyilvánvalóan nincs igazam. Támogat és megbecsül, úgy érzem elfogadott.
Már 6,5 éve vagyunk együtt, nézeteltérésünk személyesen nem volt...csak közvetve...
23-L
de szerintem ketten, együttes erővel lazán félvállról győzhetnétek.
a pasik meg szeretnek mindenből kimaradni, szóval őt úgy kell/lehet mozgatni mintha minden lazán menne.
pl figyu veszünk anyudnak ilyen olyan ajándékot és arra te jóóó nagy betűkkel ráírnád, hogy tőlÜNK, vagy amikor mentek kocsival te elöl ülsz a párod mellett, nem enged őt előre, vagy minden társalgásnál te a párod balján/jobbján légy, szóval ne egyik sarokban te, másikban ő, szóval minden egyes helyzetben mutatni, hogy egyek vagytok, megtörhetetlenül.
Mi hébe hóba találkozunk. Nincs közöttünk sem jó sme rossz viszony.
Férjem külföldön dolgozik, ha haza jön találkozunk egymással.
Ő sem jön ha nincs itthon, én sem megyek ha nincs itthon.
Régen mentem mikor nem volt itthon a párom de meguntam hogy ő soha sem jött.
Vita nincs közöttünk. Úgy érzem szeret de ha ez túlzás is akkor is biztosan állítom hogy elfogadott.
Ahogy lehet, kerülöm a találkozást, mert ideggörcsöt kapok már attól is, ha meghallom a hangját.
Örülök, hogy nem lakom vele együtt. Szerintem abból nem kerülnék ki élve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!