Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom haragszik rám, mert...

Anyósom haragszik rám, mert nem lájkoltam a legkisebb unokájának a fényképét?

Figyelt kérdés

Nemrég született meg, még csak képen láttam. Feltett egy tényleg nagyon jó képet, unoka+dédi. Sokan lájkolták, de én nem. Azért nem, mert elszomorított: nagyon szeretnék már gyereket, de sem anyagilag, sem egzisztenciálisan nem tartunk ott, hogy felelősen vállalhassunk. Ezt neki nem mondtuk, bár a helyzetünkkel eléggé képben van.

Ő közölte, hogy "azért ezekből a lájkokból kiderül, ki milyen ember". Azóta kimért és távolságtartó velem. Eléggé a facebookon éli az életét, neki ez számít és fontos. Mit tegyek? Mondjam el neki, mi a bajom ezzel? Félek, hogy többet ártanék, mint használnék a dolognak (ha úgy gondolja, hogy a fiának nem "ilyen nő" kell, esetleg elkezd áskálódni vagy ilyesmi - bár nem ilyennek ismertem meg, de sosem lehet tudni...)

2014. ápr. 3. 22:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%
Kifogás kifogás hátán! Magadhoz sem vagy öszite!"... elszomorított: nagyon szeretnék már gyereket, de sem anyagilag, sem egzisztenciálisan nem tartunk ott,..." Éheztek????? Hid alatt alszotok???? Szoval ne erre fogd. Bunko voltál. Ennyi.
2014. ápr. 4. 00:10
 22/27 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező: te nem akarsz gyereket. Sírdogálsz és hisztizel, másokat hibáztatsz és irigyelsz, holott valójában te nem akarod azt a gyereket. A szájaddal igen, de valójában nem.

Tudod, azt szokták mondani, hogy egy nő két dolgogért tesz meg mindent: azért, hogy legyen, vagy azért, hogy ne legyen gyereke.

Régen a nők a nyomorba is szültek, nem pitiztek a forintokkal, krajcárokkal. Ha pedig otthon nem tudsz megélni csodatevő Orbánotok munkahelyteremtő akciói és egyéb húzásai miatt, akkor ha annyira kell az a gyerek, és a pénz is kell, akkor GO WEST!!!!

2014. ápr. 4. 10:32
 23/27 anonim ***** válasza:
53%

ha kevés a fizu vannak segélyek kelengye segély stb.adomány boltban is vannak rucik meg babakocsi normál kimosható pelust kell használni és a többi,nagyon nehezen élnétek meg de nem lehetetlen egyszerűen csak ráfogjátok arra hogy nincs pénz és ennyi, és ezért nem lájkolni mert neked nincs brühühü(jó nem vagy köteles lenyomni ez is tény),de ennyi erővel én már tudom hogy milyen nagy macera lesz gyereket szülni,egészségügyi probléma miatt és akkor most fújjak minden körülöttem levő terhes nőre hogy neked miért volt egyszerű fffff?

viselkedj felnőttként ha már a nagyi nem az.

2014. ápr. 4. 11:22
 24/27 anonim ***** válasza:

Az én nénikém pont ugyanilyen! Meg van sértődve ha nem lájkolom valamelyik új feltöltését, legyen akár csak egy megosztás vagy bármi.

Elegem lett belőle, kitöröltem a facebookomat hogy ne kelljen az idegesítő képeit videóit lájkolnom és ne sértődjön meg na és tele volt olyan emberekkel a facebbokom akik nem is írtak soha és könnyebb volt kitörölni mint egyesével a ismerőst és adatokat törölni.

Aztán csináltam egy másikat és nem vettem fel ismerősnek, de megtalált és bejelölt de én nem vettem vissza, meírírtam neki ha beszélgetni szeretne akkor a családi facebookon megtalál.

Lett ebből is harag de aztán megenyhült.

Nem volt képem megírni neki hogy nem érdekel semmi és nem akarom lájkolgatni.

Tudom ganaj vagyok de soha nem is találkoztunk.

2014. ápr. 4. 13:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem sem pálot volna ki a szád ha lájkolsz" egy vacak képet,amit ráadásul a mama töltött fel".Na meg ott a lánya aki 16évesen szült...:))))totál lenéző vagy velük.Ha mindenki arra várna meglegyenek a körülmények egy gyerekhez,te sem születtél volna meg.
2014. ápr. 5. 07:44
 26/27 gungasam ***** válasza:
mindenki a saját szerencsétlenségének a kovácsa, Te rendesen igyekszel...
2014. ápr. 10. 16:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Anyósod az a tipikus agyhalott,aki megosztja az "Élet igazságait"

Ilyen buta emberekkel nem érdemes foglalkozni.

2014. nov. 5. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!