Anyósom haragszik rám, mert nem lájkoltam a legkisebb unokájának a fényképét?
Nemrég született meg, még csak képen láttam. Feltett egy tényleg nagyon jó képet, unoka+dédi. Sokan lájkolták, de én nem. Azért nem, mert elszomorított: nagyon szeretnék már gyereket, de sem anyagilag, sem egzisztenciálisan nem tartunk ott, hogy felelősen vállalhassunk. Ezt neki nem mondtuk, bár a helyzetünkkel eléggé képben van.
Ő közölte, hogy "azért ezekből a lájkokból kiderül, ki milyen ember". Azóta kimért és távolságtartó velem. Eléggé a facebookon éli az életét, neki ez számít és fontos. Mit tegyek? Mondjam el neki, mi a bajom ezzel? Félek, hogy többet ártanék, mint használnék a dolognak (ha úgy gondolja, hogy a fiának nem "ilyen nő" kell, esetleg elkezd áskálódni vagy ilyesmi - bár nem ilyennek ismertem meg, de sosem lehet tudni...)
Bakker. Anyos nem azért haragszik mert nem lájkoltál hanem mert nem érti miert nem lehet örülni masok boldogsaganak,miert kr
ell irigynek lenni ráadásul pont családtagra! Én elhiszem hogy rossz neked de az nem megoldás h. akkor rá se nézek más gyerekére!
Ugyanilyen helyzetben vagyok, a piszkos anyagiak miatt még nem lehet babánk DE!
Én az összes ismerősnek gratulálok, sőt üzenetet is váltok privátban, telefonon, személyesen.
Miért vagy ilyen irigy? Én nekem is elfacsarodik a szívem mikor meglátok egy anya-baba, apa-baba képet, de attól még nagyon örülök nekik.
Másrészt. Anyósoddal szerintem beszéljétek meg a dolgot. Ha elmondod neki is amit itt nekünk, akkor 100%, hogy megért téged.
Ki mondta, hogy nem gratulálok? Nem lájkoltam egy vacak képet, amit ráadásul a nagymama töltött fel.
Jó, egyébként irigy is vagyok. De ezzel mit lehet tenni? a tesójának ez már a harmadik gyereke, az elsőt 16 évesen szülte, egyébként az anyja neveli... szerintem borzasztóan igazságtalan, hogy aki ilyen, annak jönnek sorban a gyerekek, aki meg normálisan szeretné, annak nem lehet. Mert valahogy én nem arra vágyom, hogy ha születik egy gyerekem, odaadom anyukámnak, hogy tessék, neveld...
"Szeretnék vele jó viszonyban lenni és nem akarom, hogy ilyen marhaságon csússzon el..."
Hát akkor nosza lájkold, bammeg.
Anyósod nem 100-as, ha neki a lájkokból derül ki, ki milyen ember.
Én ugyan nem foglalkoznék egy ilyen pitiáner dologgal.
Bammeg! Felnőtt, idős(ebb) ember, és az FB-én él a lájkok között?
Hozzám mit szólna? 1 hónapja be sem léptem, nem hogy lájkolgassak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!