Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon rossz anyós vagyok...

Nagyon rossz anyós vagyok amiért szúrja ez a szemem?

Figyelt kérdés

Facebookon ismerősöm a menyem.

Állandóan látom és most már tényleg felbosszantottam magam.

Megoszt férfiakról képet és akkor: Hmm... nagyon szívesen megmosnám, meg például de morzsolnám vele a kukoricát és egyebek egyebek.

Kezd nekem ez sok lenni.

Ott a fiam, aki szereti, eltartja, elviseli mert nagyon hisztis. Én sosem szóltam bele a kapcsolatukba, nem bántottam ezt sem fogom szóvá tenni de mit gondoljon az ember???

Rendben nézze meg, lájkolja, de ilyeneket megoszt hozzá fűz, és nem csak én látom.

Ráadásul ha ilyen "könnyen vélekedik" akkor míg esetleg a fiam messze dolgozott ( már mindketten külföldön vannak az unokámmal ) elment diszkóba akkor az is lehet akár hogy megcsalta.

Egyébként fura módon féltékenykedik és hasonlókat csinál akár hol vagyunk vele. Szerintem az viselkedik így akinek takargatni valója van.

2014. ápr. 2. 20:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod mi zajlik kettejük közt zárt ajtók mögött... és hogy esetleg ezt akarja kompenzálni a menyed... tényleg nem a legjobban kezeli a helyzetet, ha tényleg ilyesmiről van szó, de az ő dolguk.

És kizártnak tartom hogy a férje nem tud róla... és ha nem állt le a lány, az azt jelenti, hogy a férje nem szólt neki, lehet nem is zavarja mert pl tudja hogy komolytalan az egész...

Bár én nem csináltam ilyesmit egyedülállóként sem, és azóta sem, hogy a férjemmel vagyok. Pedig az anyósom nincs is fent fbn:D de nem is ezért nem csinálom...hanem mert nekem ez nem fér bele.

2014. ápr. 5. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!