Ti hogy szólítjátok az anyósotokat?
Uh utolsó, ez nem semmi! Gondolom milyen idilli a kapcsolatod ezek után a feleséged szüleivel.
Egyébként én tegezem anyósom és apósom is, szinte az első találkozások óta, és a keresztnevükön szólítom őket. 59 évesek, én 23 vagyok. :)
Én tegezem. Felajánlotta az eljegyzés után. Ennek 4 éve. Ica néninek hívom, vagy Mamának (van egy lányunk), de tegezem. Valahogy nem jönne a számra, hogy leicázzam. De vele megbeszéltük, hogy maradhat Ica néni, csak tegezzem mellette. 62 éves én 29.
Nagybátyám második felesége Erzsébet. Felajánlotta, hogy tegezzük, pedig 80 éves és Erzsikézzük. Én is, ő így szereti. Neki az lenne sértő, ha Erzsiznék, vagy Erzsébeteznék, az olyan flegma, mintha nem jelentene nekünk semmit- SZERINTE.
Anyósod mondta, hogy így hívd? Ha nem én rákérdeznék ennek kapcsán, hogy zavarja-e. Szerintem nincs ebben semmi ciki.
Tegezem, de bár inkább mondhatnám már múlt időbe.
Örülnék, ha elpatkolna.
21es. Ez komoly? Szép!! :D
Én magázom a párom szüleit, és ő is az én szüleimet. Egyik félről sem lett felajánlva a tegezés.
Mondjuk ennyi év után már nem is lesz. :)
Ne foglalkozz vele mindenkit lepontoznak az idióták, nem érdekel már engem, pontozzatok le, magatokat minősítitek :)))
Magázom anyóst, nem ajánlotta fel hogy tegezzem, míg az én szüleim páromnak kb 3.találkozásnál felajánlották...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!