Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
lassan egy éve hogy a barátom bemutatott a szüleinek... ők nagyon másképp élnek mint én meg ilyenek ... én nagyon sokat vagyok ott és ott is alszom eléggé sokat az anya az már nagyon sokszor belém kötött...én nagyon szeretem őket (az anyát az apját és a testvéreit) viszont én nem érzem hogy szeretnének.. ezért valahogy nem is megy a kapcsolat.. már mint nem is nagyon beszélünk egymással csak nagyon ritkán szerintetek tudnék valamit annak érdekében hogy jobb legyen a kapcsolatunk vagy nincs esély??2014. márc. 25. 19:07
1/7 anonim válasza:
Ha már eleve úgy állnak hozzád,ahogy leírod,én oda se mennék az tuti.Annyit egy pasi se ér,hogy a családja előtt megalázkodj,csak hogy elfogadjanak.Legyen már tartásod....
2/7 anonim válasza:
A fogalmazásod azt sejteti, hogy egy kicsit butácska vagy. Olyan értelmetlenül fogalmazol. De áruld már el nekem, hogy ez a kis mondat mégis mit takar?
"ők nagyon másképp élnek mint én meg ilyenek ."
3/7 anonim válasza:
Igen ne aludj ott annyit ahol nem láttnak szívesen.
4/7 A kérdező kommentje:
nem igazán akartam leírni mert utána jönnek a fajgyűlölős kommentek.. de cigány magyar kapcsolat..
2014. márc. 25. 20:10
5/7 anonim válasza:
Bővebben? te vagy a cigány ők a fehérek vagy fordítva?
6/7 anonim válasza:
A sógornőm cigány lány. Mi mindannyian fehérek vagyunk. Anyósom ugyanúgy szereti a sógornőmet mint a másik 3 fehér menyét. Nem tesz különbséget. Normális, dolgozik, jó anyuka, nincs vele baj.. Attól, hogy valaki cigány még lehet rendes ember.
7/7 A kérdező kommentje:
kiemelem még egyszer nagyon szeretem őket....ő is normális..csak valahogy nem jövünk ki.. kijelentette hogy ő cigányt szeretett volna a fiának.. én beletörődtem túltettem magam rajta... de mikor össze ül a család még is úgy érzem hogy én nem kellek oda nem hiányoznék onnan ...meg hogy nem szeretnek...
2014. márc. 25. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!