Volt már aki az anyósában ilyen ellenszenvet váltott ki
kismamaként?
Figyelt kérdés
Az anyós így hívja az unokáját, hogy "elledék", a szülésről is úgy beszél, hogy "összeelltem magam", semmi tisztelet nincs benne. A mindennapokban se. Tehénnek hív, meg mondja, "fejjem le a tőgyöm, mielőtt kipukkad"... Visszaél a helyzetével, mert ő segít a legtöbbet pénzzel. A párom kamionos, nem sokat van itthon mostanában. Havi max 1 hétre. Elmenni nem tudok, de mindennaposak a veszekedések a beszólásai miatt, hogy tehet ilyet egy kiszolgáltatott emberrel, hogy ott rúg bele, ahol tud.
3. Miért szültél úgy, hogy a férjeddel igazából idegenek vagytok egymásnak? Havi pár nap nem kapcsolat,és főleg nem házasság, család meg még annyira sem. A gyerekedre nem gondolsz? Vagy csak arra kellett, hogy ne unatkozz?
4. Miért nem beszéled meg a férjeddel a helyzetet?
5. Ha a férjed nem támogat ebben, mi a büdös francnak tűröd? Menj és költözz önállóan vagy a szüleidhez. Mindegy, mennyire messze, de egy gyereknek sem szabad ilyen körülmények között nevelkednie, egy idegroncs anyával.
2014. márc. 25. 22:28
33/39 anonim válasza:
Mi értelme van akkor szülni, ha dupla annyit (sőt) kell költened, de konkrétan tönkreteszi az életed, elveszi tőled a lehetőséget, hogy dolgozhass?
2014. márc. 25. 23:13
34/39 anonim válasza:
16:57-es vagyok.
Azért különben nem nagyon értelek. Annyi pénzetek nincs, hogy anyósra szorultok, és gyereket csináltok?? Te jóóó ég.... :(
2014. márc. 25. 23:36
35/39 anonim válasza:
Ugyanmár, az egy dolog, hogy anyukát nem veszik fel dolgozni, de bölcsődébe se veszik fel a gyereket. Lehet, hogy papíron 6 hónaposat már be lehet adni, de nem veszik be!
2014. márc. 26. 10:55
36/39 anonim válasza:
Jó Isten ti halljátok magatokat? Hogyan lehet egy anyának azt mondani h. minek szült gyereket? Minden gyerek ajándék egy csoda! Én szégyellem magam miattatok! Mit kellett volna tennie? Elvetetni azért h. Anyós boldog legyen? Szörnyű helyzetben lehet a kérdező, ha lenne kivel megbeszélnie a dolgot biztos nem ide ír és ti még belerúgtok kettőt? Igenis jól tette h. vállalta a babát! Költözzön albérletbe? Dolgozzon? Menjen anyaotthonba? Tuti nincs gyereke egyikőtöknek se! Nyilván az a legjobb ha rendezett körülmények közé születil a baba, de ha nincs házam akkor vetessem el? Tanácsot nem tudok adni mert nem ismerem a részleteket de nekem nyugodtan írhatsz én szívesen neghallgatlak!
2014. márc. 31. 11:01
37/39 anonim válasza:
"Jó Isten ti halljátok magatokat? Hogyan lehet egy anyának azt mondani h. minek szült gyereket? Minden gyerek ajándék egy csoda! Én szégyellem magam miattatok! Mit kellett volna tennie? Elvetetni azért h. Anyós boldog legyen?"
Igen, mekkora csodálatos dolog, amikor a gyerek a fent említett szenvedésben él! Valóban! Legyen büszke rá, hogy erre szült.
Elvetetni meg nem kell, jó ideje feltalálták már a fogamzásgátlást. Te még nem hallottál róla? Arra való, hogy a gyerek olyan időben érkezzen, amikor a párnak anyagilag és érzelmileg is alkalmas...
2014. márc. 31. 19:09
38/39 anonim válasza:
Az ilyen anyukák csak a menstruáció miatti és szexuális ösztönökből szülnek. Az ilyeneknek nem gyerek kell hanem egy cuki muki kisbaba.
2014. ápr. 1. 11:43
39/39 anonim válasza:
"Elvetetni meg nem kell, jó ideje feltalálták már a fogamzásgátlást. Te még nem hallottál róla?"
Aha, fogamzásgátlás ide-oda,de van ám amikor nem a tervek szerint alakulnak a dolgok....Kíváncsi vagyok hányótok nem született volna meg ha a szülők úgy döntenek, hogy inkább a könnyebb utat választják, és mennek dolgozni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!