Kikészít az anyósom mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Előre felszedték a menyasszonytánc pénzt a családtagjaiktól,mi nem láttunk belőle egy fillért sem,állandóan áskálódik utánam,azt híreszteli a városban ahol laknak hogy mi egy barlangban lakunk,retkesek vagyunk,nem főzök,nem mosok,ők fizették a lagzit,meghívtak minket ebédre Cba Cola volt nekünk felszolgálva de a veje Coca Colát ivott,össze akar ugrasztani minket a férjemmel,persze ez nem sikerül neki,és még ennél van durvább is...1 éves a kislányunk,és amiért nem engedem hogy elvigyék egy napra most megint veszekedik a férjemmel de az én szemembe nem meri mondani.Nem ismeri őket kislányom két hétbe egyszer látja őket!Ti mit tennétek a helyemben?2014. márc. 24. 22:25
11/17 anonim válasza:
Jól érzed. Kerüljétek el, jó messzire!
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az is a problémájuk,hogy mióta együtt vagyunk a párommal megváltozott,család centrikus lett,régen eljárt kocsmába a haverjaival,most már persze nem!Egy vállalkozónál tudott elhelyezkedni ahol apu is dolgozik,és nagyon jó a fizetése(900 ft-os órabér).Szóval jónak mondható az életünk,és szerintem van bennük egy kis irigység ,hogy vitte valamire a párom az életbe!Szerintem nem tetszik nekik hogy, a párom dupláját keresi annak, amit apósom kap!De ennek örülniük kéne szerintem!Anyuéktól rengeteg segítséget kapunk, imádják az unokát mindent megadnak neki!Ők 1 szelet kenyeret nem adtak nekünk soha!
2014. márc. 25. 14:21
13/17 anonim válasza:
Komolyan, nevetséges, hogy egyes emberek értelmi szintje, akár az óvodásoké... de nem, mert az ovis unokahúgomnak több esze van.
14/17 A kérdező kommentje:
Sokan azt tanácsolták hogy,üljünk le beszéljük meg,de annyiszor próbáltuk már,és soha nem változott semmit a helyzet!
2014. márc. 25. 14:23
15/17 A kérdező kommentje:
Ma felhívott és, én hülye meg fel is vettem!Gyámhatósággal, bírósággal fenyegetőzik egyre durvább a helyzet!Azt mondja hogy joga van a gyerekhez és, ha kell pereskedik!
2014. márc. 27. 22:33
17/17 anonim válasza:
Tanácsolom, hogy vedd fel miket mond neked amikor szitkozódik, vagy fenyegetőzik. Ha esetleg tényleg perre megy vagy a gyámügyhöz akkor legalább lesz bizonyítékod, hogy a nyájas-kedves mama milyen is veletek szemben. A gyámügy pedig úgyis kimegy hozzátok, és ha rend van, a hűtő pedig teli finomságokkal akkor biztos lehetsz benne, hogy neked adnak igazat! Ha szerencséd van akkor még pont ő fog pof@ra esni, és eltiltják a gyereked közeléből is.
Ha pedig a gyermeket odaadod neki, mert már nem tudsz az erőszakja ellen tenni semmit, akkor készülj fel rá, hogy ellened fogja hangolni. Az biztos, hogy a gyerek előtt is elfog mondani mindennek, csak, hogy elérje, hogy ne legyen otthon béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!