Miért van mindenki ilyen rossz véleménnyel az anyósáról?
Én örülnék, ha élne az anyósom, más meg szídja mint a bokrot...
És tudom, hogy az én szüleimmel sem könnyű, de a párom szereti őket, a hibáikkal együtt.
" Nem ismertem az anyósomat. Nem tudom milyen ember volt. "
" Én örülnék, ha élne az anyósom, más meg szídja mint a bokrot... "
Istenem, ekkora ostoba szöveget. És ha az anyós ki nem állt volna téged? Akkor is ez lenne a véleményed?
Talán azért mert elég sok olyan anyós van aki a pici fiacskájának egy nőt sem tart elég jónak....és fúrni akarja a kapcsolatot.
Én jártam így, bár ő nem volt az anyósom, csak az 1 szem fiának a barátnője voltam majdnem 1 évig. De mikor meglátott közölte velem, hogy ő nem ilyen nőt szánt a fiának. Soha többet nem volt hajlandó hozzám szólni. Aztán mikor szakítottam, megfenyegetett, hogy tönkreteszi az életem ha elhagyom a fiát (mert a pasi öngyilkossággal fenyegetőzött). Na annak örülök, hogy ez a nő nem lett az anyósom.
A jelenlegi anyósommal nincs bajom:). Elég felszínes a kapcsolatunk. Havonta látogatjuk a férjemmel. Ha megyünk ott ebédelünk, társasozunk, vagy kártyázunk, beszélget a férjemmel. Én nem szoktam beleszólni, csak ha kérdez:)
kb ennyi a kapcsolatunk. Régebben míg pesten laktunk volt közös program is ahová eljött velünk. Most hogy messzebb lakunk, már nem. De remélem lesz még közös progi. Legalábbis jövőre tervezzük az állatkertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!