Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van mindenki ilyen...

Miért van mindenki ilyen rossz véleménnyel az anyósáról?

Figyelt kérdés

Én örülnék, ha élne az anyósom, más meg szídja mint a bokrot...

És tudom, hogy az én szüleimmel sem könnyű, de a párom szereti őket, a hibáikkal együtt.

2014. márc. 24. 07:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

" Nem ismertem az anyósomat. Nem tudom milyen ember volt. "

" Én örülnék, ha élne az anyósom, más meg szídja mint a bokrot... "

Istenem, ekkora ostoba szöveget. És ha az anyós ki nem állt volna téged? Akkor is ez lenne a véleményed?

2014. márc. 24. 15:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Talán azért mert elég sok olyan anyós van aki a pici fiacskájának egy nőt sem tart elég jónak....és fúrni akarja a kapcsolatot.

Én jártam így, bár ő nem volt az anyósom, csak az 1 szem fiának a barátnője voltam majdnem 1 évig. De mikor meglátott közölte velem, hogy ő nem ilyen nőt szánt a fiának. Soha többet nem volt hajlandó hozzám szólni. Aztán mikor szakítottam, megfenyegetett, hogy tönkreteszi az életem ha elhagyom a fiát (mert a pasi öngyilkossággal fenyegetőzött). Na annak örülök, hogy ez a nő nem lett az anyósom.

A jelenlegi anyósommal nincs bajom:). Elég felszínes a kapcsolatunk. Havonta látogatjuk a férjemmel. Ha megyünk ott ebédelünk, társasozunk, vagy kártyázunk, beszélget a férjemmel. Én nem szoktam beleszólni, csak ha kérdez:)

kb ennyi a kapcsolatunk. Régebben míg pesten laktunk volt közös program is ahová eljött velünk. Most hogy messzebb lakunk, már nem. De remélem lesz még közös progi. Legalábbis jövőre tervezzük az állatkertet.

2014. márc. 25. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!