Miért van mindenki ilyen rossz véleménnyel az anyósáról?
Én örülnék, ha élne az anyósom, más meg szídja mint a bokrot...
És tudom, hogy az én szüleimmel sem könnyű, de a párom szereti őket, a hibáikkal együtt.
Attól még, hogy neked csodás anyósod volt, másnak még lehet kibírhatatlan...
Lehet jönni azzal, hogy tiszteletlen a mai generáció, és miegymás, de mondok nektek valamit. A mai generáció nagyrészt az előző miatt olyan, amilyen. Szerencsére az én szüleim fantasztikusak, és belőlem is udvarias, tisztelettudó ember vált. A leendő anyósommal is jól kijövök.
A nővérem anyósa viszont egyszerűen kibírhatatlan, pedig a testvérem egy igazán halk szavú, birkatürelmű, rendes ember. Az anyós ott egyszerűen csak utálja őt, mert. Nincs indok. Vagyis próbálkozik kitalálni valamit, de sose jön össze neki normális. Most erre mit lehet mondani? Sok fiús anyuka ilyen az előző generációbókból.
Én szeretem a jövendőbeli anyósomat, de mondjuk Ő tényleg nagyon aranyos, meg az após is. Szerintem ez már ritka.
Sok rossz anyósról és apósról lehet hallani.
Nincs mindenki rossz véleménnyel az anyósról, csak neked is szerencséd van, mert rendes az anyósod, nem tudod milyen egy rossz anyós, ahogy én sem. Inkább örüljünk, hogy nekünk szerencsénk van ebben.:)
Nálunk az anyai nagymamámnak van pl nagyon nagyon rossz természete és lehet ez sokaknak hihetetlen, de anyumat nem szereti, mikor megszületett anyum, akkor is azt mondta, hogy nem is akarta, de azért tartotta meg, hogy valaki majd gondozza öregkorára. És ez egy "anya" és "nagymama", ha egyáltalán annak lehet nevezni.
Nem ismertem az anyósomat. Nem tudom milyen ember volt.
De eddig egyik anyós-jelölttel se volt problémám.
Igaz nem laktunk együtt.
Pontozzatok le, nekem se lenne anyóssal semmi bajom ha nem ismerném! És nem hiányzik belőlem a tisztelet, ugyanis más idősekkel, és pl. apósommal is jól megvagyok!
A fiatalok tudják jobban mi a jó?? Igen, egy fiatal pár sokkal jobban tudja hogy mi a jó nekik, mint anyós. csak mert ő még így csinálta, meg a régi világban ez meg az másképp volt...
Az én párom mindig memondja a véleményét, ha pl. anyummal összevesznek, akkor ő is és anyum is elmondja, mi nem tetszik neki, nincs sértődés egyik részről sem, és volt már hogy párom más embernek írta le róla a véleményét, és nem szidta szapulta.
Viszont, nem mindig a menyét kell ám kérdőre vonni az ilyen anyós vitáknak.
Kérdező, nekem hülyén hangzik a kérdésed és legutóbbi válaszod...nem ismerted anyósod, de örülnél ha élne..csak ha az a tipikus hárpia anyós lenne, nem biztos hogy szeretnéd ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!