Mit tegyek, hogy cselekedjek?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve.Sajnos van egy nagyon und...ó anyósom,aki a hátam mögött ellenem úszított egy hozzánk nagyon közel álló embert(párom mamáját).Fura,mert évekig nem is beszéltek,fújtak egymásra most meg én vagyok a rossz mind a kettejük szemében:(pedig semmi rosszat nem tettem.Párom hangoztatta eddig,h.mellettem áll és nem az anyja mellett tegnap este mégis veszekedés volt az anyja miatt közöttünk :(2014. márc. 13. 06:45
1/11 anonim válasza:
Fura ez a történet.Te jó vagy,kikezdhetetlen,mégis haragszik rád a nagymama és most már a párod is.Nem lehet,hogy a gerenda és a szálka esete áll fenn?
2/11 A kérdező kommentje:
az mi?
2014. márc. 13. 07:22
3/11 anonim válasza:
más szemében a szálkát is, magadéban a gerendát sem...
-.-"
4/11 anonim válasza:
én is csak arra tudok gondolni, amit az előttem szólók írtak
nem lehet, hogy valami olyat tettél, ami miatt megorroltak rád? mondjuk egy beszólás például?
5/11 A kérdező kommentje:
én csak reagáltam valamire,ami nem tetszett neki de ez nem jogosítja fel arra,h.a hátam mögött hazudjon rólam...
2014. márc. 13. 12:00
6/11 anonim válasza:
Konkrétumok nélkül nem lehet tudni,hogy kinek van igaza.Az mindenesetre meglepő,hogy a nagymama,aki közel áll hozzátok,hirtelen az eddig utált lányának hisz,a párod,aki eddig kiállt melletted,most haragszik rád.Túl homályos ez a történet és logikátlan,ha érdemi választ szeretnél,akkor részletezd,hogy mi történt.
7/11 A kérdező kommentje:
kezdem:nagy vonalakban írom le a lényeget.Anyósunk velünk lakott,mert a drága kisfia(másik)elherdálta a házat.Megesett rajta a szívem és magamhoz vettem.Mielőtt ide költözött volna,meg lett beszélve mennyit ad le havonta,ehhezz rövid időn belől nem tartotta magát..mindig annyit adott,amennyiit ő gondolt,de nem us ez volt a baj!Hanem h.egész nap csak henyélt itthon,nem csinált semmit.Nagyon ritkán elmosogatott,felsöpört,mintha vendég lett volna...aztán kiborult a bili,mondtam neki,h.kicsit aktiválja magát,mert így nem megy,főztem rá,mostam rá...és egyszer csak elment mert szóltam neki ennyi
2014. márc. 13. 13:25
8/11 A kérdező kommentje:
vasárnap óta hívogatja az anyukáját h.milyen szemét vagyok,h.kidobtam innen,holott ő magától ment el,persze hazudik,h.miért is.Azt mondja,én kiabáltam vele,hol hagyná magát az ember?meg amúgy is kerültem a konfliktust.Páromtól tudtam meg,h.albérletet keres,nem is mondta meg a szemembe.És most én vagyok a gonosz,h.kidobtam.
2014. márc. 13. 13:39
9/11 anonim válasza:
Akkor elmehetne a párod nagymamájához is lakni, nem?
10/11 anonim válasza:
lehet idétlen tanács, de szerintem örülj neki hogy vége, állj ki magadért és ne hagyd hogy szekáljon, ha meg a párod hisztizik akkor beszéljetek 3an és mondja anyósod a szemedbe a problémáit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!