Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Legyünk önzőek, vagy teljesíts...

Legyünk önzőek, vagy teljesítsük anyósom egyik kívánságát?

Figyelt kérdés

Örököltem egy lakást, de mivel nincs rá szükségünk, kiadtuk albérletbe. A bevételt félretettük egy számlára, mert hamarosan kisbabánk lesz.

Anyósom viszont azt hajtogatja, hogy elkéne adni azt a lakást, mert csak nyűg..És hogy abból a pénzből igazán befizethetnénk egy nyaralásra, mert ő még sohasem járt Görögországban, és szeretne elmenni.

Mikor apósom meghalt, anyós eladta a házukat amiben laktak, vett egy 1,5 szobás kislakást és a többi pénzből utazgatott. Egy zsemlét nem vett a fiának.

Amikor már nem fogok dolgozni, szükség lesz arra a pénzre amit az albérlet után kapunk.

2014. márc. 12. 09:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
23%
8. :D
2014. márc. 12. 09:54
 12/48 A kérdező kommentje:

Anyukáméknak már úgy adta elő a sztorit, hogy egyik nap együtt megyünk hogy feladjunk az újságban egy hirdetést, mert ÉN EGYES EGYEDÜL úgy döntöttem, hogy eladom a lakást, és ÉN LESZEK OLYAN BAROMI JÓ FEJ, hogy anyósomat elküldöm belőle nyaralni.

A szüleim dobtak egy hátast!!!

2014. márc. 12. 09:55
 13/48 anonim ***** válasza:
96%

El ne add.

Az a lakás fix bevételnek tökéletes,és majd ha lesz babátok,és felnő,akkor akár ő is megkaphatja,hatalmas segitség lesz neki.

2014. márc. 12. 10:02
 14/48 anonim ***** válasza:
71%
Hát erre nagyon egyszerű a megoldás, a drága anyóssal meg kell szakítani a kapcsolatot. A lakást nehogy eladd, az albérlet a lehető legjobb megoldás most.
2014. márc. 12. 10:03
 15/48 anonim ***** válasza:
95%
Nm értem, hogy ha a Te házad, miért küldenéd el őt belőle nyaralni? Semmi féle kép ne menj bele, kell az még nektek!
2014. márc. 12. 10:07
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
Aztán azt próbáltad-e már, hogy: "Anyuka, ez az én lakásom, addig tartom meg vagy akkor adom el amikor én azt jónak látom és ha el is adnám - egyelőre nem fogom - az abból kapott pénzt is arra fogom felhasználni aminek értelmét látom és a maga nyaraltatása az utolsó utáni tétel ezen a listán. Csókolom"
2014. márc. 12. 10:07
 17/48 anonim ***** válasza:
95%
Eszednél vagy? Még csak meg se k€ne forduljon a fejedben hogy te vagy a rossz amiért nem adod rl. Azt TE örökölted, senkinek sincs semmi köze hozzá!!
2014. márc. 12. 10:08
 18/48 anonim ***** válasza:
78%

Teljesítsd a kivánságát,had utazhasson.

Vannak ilyen buszutak,amik bemutatóval vannak egybekötve,1500-2000Ft, és még ebédet és ajándékot is kap.

Fizesd be egy ilyenre.

2014. márc. 12. 10:09
 19/48 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván a fenekét is kitörlöd sz*rás után, ha arra kr. ne legyél már hülye ember... Párod mondja meg az anyjának, hogy mnejen a saját pénzéből Görögországba, majd ti eldöntitek, mikor nyűg egy lakás és mikor nem, köszönitek szépen. Ennyire életképtelen embereket műproblémával komolyan...
2014. márc. 12. 10:09
 20/48 anonim ***** válasza:
96%

És én még azt hittem az én kapott rokonságomtól nincs rosszabb! De tudod mit? Nyertél!

Eszedbe ne jusson eladni. Nem vagy gonosz. Az a lakás 20 év múlva jó lehet még a gyereketeknek, most pedig a legtutibb bevételi forrás. Nekünk is ki van adva a lakásunk. Eszembe nem jutna eladni, főleg nem ilyen marhaság miatt!

2014. márc. 12. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!