Legyünk önzőek, vagy teljesítsük anyósom egyik kívánságát?
Örököltem egy lakást, de mivel nincs rá szükségünk, kiadtuk albérletbe. A bevételt félretettük egy számlára, mert hamarosan kisbabánk lesz.
Anyósom viszont azt hajtogatja, hogy elkéne adni azt a lakást, mert csak nyűg..És hogy abból a pénzből igazán befizethetnénk egy nyaralásra, mert ő még sohasem járt Görögországban, és szeretne elmenni.
Mikor apósom meghalt, anyós eladta a házukat amiben laktak, vett egy 1,5 szobás kislakást és a többi pénzből utazgatott. Egy zsemlét nem vett a fiának.
Amikor már nem fogok dolgozni, szükség lesz arra a pénzre amit az albérlet után kapunk.
Anyukáméknak már úgy adta elő a sztorit, hogy egyik nap együtt megyünk hogy feladjunk az újságban egy hirdetést, mert ÉN EGYES EGYEDÜL úgy döntöttem, hogy eladom a lakást, és ÉN LESZEK OLYAN BAROMI JÓ FEJ, hogy anyósomat elküldöm belőle nyaralni.
A szüleim dobtak egy hátast!!!
El ne add.
Az a lakás fix bevételnek tökéletes,és majd ha lesz babátok,és felnő,akkor akár ő is megkaphatja,hatalmas segitség lesz neki.
Teljesítsd a kivánságát,had utazhasson.
Vannak ilyen buszutak,amik bemutatóval vannak egybekötve,1500-2000Ft, és még ebédet és ajándékot is kap.
Fizesd be egy ilyenre.
És én még azt hittem az én kapott rokonságomtól nincs rosszabb! De tudod mit? Nyertél!
Eszedbe ne jusson eladni. Nem vagy gonosz. Az a lakás 20 év múlva jó lehet még a gyereketeknek, most pedig a legtutibb bevételi forrás. Nekünk is ki van adva a lakásunk. Eszembe nem jutna eladni, főleg nem ilyen marhaság miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!