Anyósom mindent kidobál ami szerinte egészségtelen! Meddig lehet ezt ép ésszel kibírni?
Szombat óta van nálunk, mert apósommal nagyon összevesztek, és "nincs hova mennie". Gondoltam, 1-2 hétig kibírjuk együtt. De én nem bírom.
Kidobálta az erkélyről az üdítőket (mindig van itthon 1-1 üveg üdítő, ha váratlan vendégek érkeznek), mert azt ő úgyse issza meg és már biztosan ránk romlott. A chipsekkel ugyanez a szitu.
Tegnap vettem joghurtot ami 50%-os volt, ma akartam megenni ebéd után, mire hazaértem a kukában volt! Anyósom azt mondta: "dehát lejárt a szavatossága!".
Tegnap jó szándékúan mosni akart, elindította a mosógépet, még 1/4-ig sem volt.
Ma el kellett mennie boltba, mert elfogyott a sárgarépa. Bejött a munkahelyemre, hogy adjak már neki 5-10 ezer ft-ot mert neki nincs pénze hogy nekünk bevásároljon. (Kb 2-3 szem répa kellett volna a leveshez)
Nem dobhatom ki az utcára, mert a párom édesanyja. De mégsem tudom tolerálni!! :(
Beszéljetek az apóssal, hogy ezt sürgősen csinálja vissza,mert ő vette feleségül.
A hölgy vendég nálatok, ti ketten (ha gyerek nincs) vagytok egy család.
Jó, ha szereti a fiát, de nem otthon van: ne rendezkedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!