Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnénk? Nem akarok...

Mit tehetnénk? Nem akarok önzőnek tűnni, de lassan már nem bírjuk pénzzel.

Figyelt kérdés
A férjem anyja egyedül él, falun, egy nagy házban. Nyugdíjt kap, de hát az nem sok pénz, így a minden télen adunk neki 300-400 ezer forintot fára, fűteni. De most már lassan elérjük a limitet, a gyerekek mennek iskolába és nagyon sok a kiadásunk, nem tudunk ennyi pénzt zsebből odanyújtani. Beszélgettünk erről a férjemmel, hogy mit lehetne tenni, nekem az jutott eszembe, hogy anyósomat egy kisebb házba vagy egy kis lakásba kéne költöztetni. De anyósom nem költözik, mert azt a házat már nem is tudom milyen rokon építette, és ő nem fog vad idegeneket beköltöztetni oda, meg ő már falun fogja leélni az életet, nem megy ő városba... Szerintetek mit tehetnénk?
2014. febr. 17. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nálunk.is ez a helyzet csak mamával egyedül van egy régi szar szigetelésű,felépitésű kockaházba egy városba mondjuk neki költözz egy-két utcával arrébb egy szoba-konyha kertes házba ès akkor még pénzed is marad de nem ő itt marad mert milyen már hogy elkőltözik abbol a házbol amire a sogora csinálta a tetőt de minden honapba panaszkodik hogy egyedűl egy nyugdijból nehéz megélni...a szigetelés hiánya miatt kijön 40ezres gàzszámla miközbe kb 19-20 fok van csak eladni nem akarja pénzt nem fogad el így csak annyit tehetünk hogy mi vásárlunk neki kaját,fözzünk rá

15/L

2014. febr. 17. 19:54
 12/15 Baranka ***** válasza:
100%
Mivel fűt a kedves anyósod? Arannyal? Rengeteg pénzt amit adtok neki fára. Én tavaly 135000 forintot költöttem fára (90 m2, 5 szoba, régi parasztházban lakom). Meg kell mondani, ne fűtsőn annyi helyiséget, nem tudtok adni többet csak 100 ezret pl. Igenis legyetek önzőek, most a gyereketeket is néznetek kell nem csak anyós pajtást.
2014. febr. 18. 06:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen állapotban van a ház. De az egyik idős ismerősünk járt úgy,hogy nem fűtőtt csak egy szobát a másik totál be is penészedett neki. Nem tudom köze volt e ehez. Amikor minimálisan fűtötte nem volt gond festés után. Nem tudok sajnos érdembe segíteni de le kell ülni vele beszélni,hogy ez már nem fogjátok bírni és megnézni ha marad a saját házában hogyan is tudna spórolni.
2014. febr. 18. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nektek kellene megvenni a fát, és kiderülne, hogy nem is kerül annyiba, és nem is fára költi az egész pénz. Talán azért is ragaszkodik ehhez a helyzethez, mert ilyen indokkal plusz bevételre tehet szert.
2014. febr. 25. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Tényleg arannyal fűthet, ez rengeteg pénz.
2014. febr. 27. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!