Szerintetek tényleg szemetek vagyunk?
Figyelt kérdés
Apósom és anyósom elváltak, mindketten újraházasodtak. Apósomék nagyon gazdagok, folyton eljárnak szórakozni, élvezik az életet, ami szerintem jó is. Anyósomék viszont eléggé szegények, nincs sok lehetőségük kikapcsolódni, és anyósom most gyógyult fel egy agyi infarktusból, emiatt úgy döntöttünk, hogy elvisszük őket kikapcsolódni. Nem nagy szám volt, csak egy mozi, utána pizzázás, meg egy kis séta, nagyon jól éreztük magunkat, viszont apósomék szerint az nagy szemétség volt, mert mind együtt kellett volna mennünk. Szerintem nem egészséges egy csúnya válás után közös programot csinálni. Szerintetek?2014. febr. 17. 12:46
1/14 anonim válasza:
Ezt most jól értelmeztem?Az anyósod ex férje(vagyis apósod)azon van kiakadva,hogy ők nem mentek az új feleségével kikapcsolódni a régi feleségével és veletek?
2/14 anonim válasza:
Nem volt szemétség, csak apósod nem lát tovább az önzőségétől. Azt hiszi, kivételezésből vittétek anyóst, nem pedig azért mert nem teheti meg, hogy kikapcsolódjon. Féltékeny csupán.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen, mert szerinte anyósom férje nem a család tagja, és ha családi programot akartunk csinálni, akkor úgy kellett volna, hogy apósom, anyósom, meg mi
2014. febr. 17. 12:51
4/14 anonim válasza:
Nem volt szemétség. Ha apósod és az új felesége és anyósod és az új férje egyébként sem járnak össze, akkor most miért kellett volna mindenkinek együtt menni?
5/14 anonim válasza:
Akkor apósod szerint az ő új felesége sem családtag? :D
6/14 A kérdező kommentje:
Hát ezaz... a felesége szerinte jogosan van kiakadva emiatt, anyósom férje meg csak "kolonc"...
2014. febr. 17. 12:53
7/14 anonim válasza:
Hát ez nekem fura.Mármint az apósod felfogása.Akkor ő úgy gondolja,hogy a két új ember aki belépett a családba nem is családtag.Akkor az ő új felesége sem az.
Szerintem ne foglalkozzatok ezzel.Apósod eszét elvette a pénz és azt hiszi neki van igaz ebben.Pedig nincs.Elváltak és nem is nyugodt válás volt.Akkor miért akarna vele kikapcsolódni az exfelesége.
Nagy az Isten állatkertje na.
Ja és,hogy a kérdésre is válaszoljak nem nem vagytok szemetek!
8/14 anonim válasza:
Ez tökre olyan, mintha apósod még mindig a volt feleségével, vagyis anyósoddal akarna lenni. Elég fura. Sajnálom szegény új feleségét . . .
9/14 anonim válasza:
tipikus kettősmércéje van apósnak..
nem nem volt szeméstég..
ne érezzétek rosszul magatokat
10/14 anonim válasza:
Ezen szét röhögtem magam. Apósod amúgy normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!