Elegem van a férjem szüleiből és félek, hogy a házasságunk is rámegy erre. Hogyan rendezzük ezt a helyzetet, hogy végre nyugtunk legyen? Hogyan próbáljuk ezt megbeszélni velük?
Figyelt kérdés
Anyósom nyugdíja és apósom segélye semmire sem elég (kb 56-57000Ft), segítjük őket ahogy tudjuk, de kezdünk mind anyagilag, mind idegileg kikészülni. Állandóan sírnak, hogy nincs pénz, adjunk nekik és nem képesek megérteni, hogy már NEM TUDUNK! Néha már úgy érzem, jobb lenne minden kapcsolatot megszakítani velük, de ezt a férjem miatt nem tehetem meg. Tanácstalan vagyok. Élősködő típusú emberekkel hogyan lehet megértetni, hogy nincs? Egyáltalán milyen jövőjük van így, mi lesz velük?2014. febr. 7. 23:32
31/32 anonim válasza:
"Én azt tanácsoltam a férjemnek, hogy adjunk havi 30000Ft-ot (bérleti díj+rezsi), de többet ne, mert mi sem jutunk egyről a kettőre."
Szerintem így jó lenne egyelőre.
32/32 anonim válasza:
Nekem, aki nyugdíjügyekkel foglalkozom, ezer sebből vérzik a történet azon része, hogy nincs meg a szolgálati ideje apósnak... tisztában vagyok az életkorával, ha már nyugdíjas, azzal, hogy mennyit kellett dolgozni a rendszerváltás előtt... a 60 körüli kocsmatöltelékek, akik a rendszerváltás óta egy napot sem dolgoztak, már előtte simán összeszedték a résznyugdíjhoz kellő 15 évet, szóval elég hihetetlen, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!