Miért ilyenek a Párom szülei?
A Párommal már két éve vagyunk együtt, előtte két évig voltunk barátok. Ő 26, én 18 éves vagyok. Nagyon jól megvagyunk, egymás szüleivel is jól kijövünk.
Viszont az ő szülei mostanában nagyon bántóan viselkednek velem.
Az apja mindig hibákat keres rajtam. Valami soha sem jó. A hajam, a sminkem...minap a nyakláncom nem tetszett neki.
A legnagyobb problémájuk az egyik facebookos posztommal volt, amiben leírtam, hogy a cigányok löködtek egy terhes nőt a buszon...ezen teljesen kiakadtak, hogy "nyilvánosam cigányozok", hogy ezt ne csináljam és hasonlók.
Aztán már ott tartunk, hogy minden posztomba belekötnek.
A legfrissebb ilyen, hogy egy kép zavarja őket, amit magamról tettem közzé. A képenaz arcom van, semmi más. Fekete szemhéjpúder és sötét szájfény...
Nem tettem ki sem a mellem, sem a seggem. Nincs semmi kihívó a képen, mégis az a bajuk, hogy "hogy vagyok kifestve, milyen ronda az a kép".
A legrosszabb az egészben, hogy soha sem nekem mondják, mindig a Páromat piszkálják, belevesznek ez miatt. Kezd elegem lenni. Azt mondják, hogy az ilyen dolgaimmal rossz fényt vetek rájuk.
Szégyellnek vagy mire jó ez?
A Párom sokszor mondta nekik, hogy fejezzék be, de mindig ugyanúgy megy tovább.
Dühös vagyok, mert vitákat szítanak ezzel köztünk is.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Egyik oldalról a szülei rágják a párod fülét, a másik oldalról te.
Előbb-utóbb besokall, és a kapcsolatotoknak annyi.
Egy ilyen miatt nem lesz vége a kapcsolatunknak :) Ráadásul én nem rágom a fülét. Ő elmeséli, hogy piszkálják, de nem mondogatom neki, nem hozom fel a dolgot.
Stabilabb ez a kapcsolat annál, hogy egy ilyenre rámenjen :) Mindent meg lehet oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!