Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyenek a Párom szülei?

Miért ilyenek a Párom szülei?

Figyelt kérdés

A Párommal már két éve vagyunk együtt, előtte két évig voltunk barátok. Ő 26, én 18 éves vagyok. Nagyon jól megvagyunk, egymás szüleivel is jól kijövünk.

Viszont az ő szülei mostanában nagyon bántóan viselkednek velem.

Az apja mindig hibákat keres rajtam. Valami soha sem jó. A hajam, a sminkem...minap a nyakláncom nem tetszett neki.

A legnagyobb problémájuk az egyik facebookos posztommal volt, amiben leírtam, hogy a cigányok löködtek egy terhes nőt a buszon...ezen teljesen kiakadtak, hogy "nyilvánosam cigányozok", hogy ezt ne csináljam és hasonlók.

Aztán már ott tartunk, hogy minden posztomba belekötnek.

A legfrissebb ilyen, hogy egy kép zavarja őket, amit magamról tettem közzé. A képenaz arcom van, semmi más. Fekete szemhéjpúder és sötét szájfény...

Nem tettem ki sem a mellem, sem a seggem. Nincs semmi kihívó a képen, mégis az a bajuk, hogy "hogy vagyok kifestve, milyen ronda az a kép".

A legrosszabb az egészben, hogy soha sem nekem mondják, mindig a Páromat piszkálják, belevesznek ez miatt. Kezd elegem lenni. Azt mondják, hogy az ilyen dolgaimmal rossz fényt vetek rájuk.

Szégyellnek vagy mire jó ez?

A Párom sokszor mondta nekik, hogy fejezzék be, de mindig ugyanúgy megy tovább.

Dühös vagyok, mert vitákat szítanak ezzel köztünk is.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2014. jan. 31. 15:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
21%
Nem, korombelit választok, így nem utálnak az anyósok/apósok :)
2014. jan. 31. 18:41
 22/26 A kérdező kommentje:
8 év korkülönbség nem sok ;) A szüleim közt is annyi van, ennyi elég gyakori :) És szerintem a szülőkkel való kapcsolat nem ettől függ
2014. jan. 31. 19:24
 23/26 anonim válasza:
57%
Ez nagyon durva! Remélem minden a helyére fog kerülni. Szerintem a legjobb az lenne, ha leülnél velük beszélni
2014. febr. 2. 17:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki azt a lehetőséget, hogy lássák a feltett anyagaidat. Úgy tudom, van ilyen.
2014. febr. 2. 20:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Egyik oldalról a szülei rágják a párod fülét, a másik oldalról te.

Előbb-utóbb besokall, és a kapcsolatotoknak annyi.

2014. febr. 2. 20:29
 26/26 A kérdező kommentje:

Egy ilyen miatt nem lesz vége a kapcsolatunknak :) Ráadásul én nem rágom a fülét. Ő elmeséli, hogy piszkálják, de nem mondogatom neki, nem hozom fel a dolgot.

Stabilabb ez a kapcsolat annál, hogy egy ilyenre rámenjen :) Mindent meg lehet oldani

2014. febr. 2. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!