Miért ilyenek a Párom szülei?
A Párommal már két éve vagyunk együtt, előtte két évig voltunk barátok. Ő 26, én 18 éves vagyok. Nagyon jól megvagyunk, egymás szüleivel is jól kijövünk.
Viszont az ő szülei mostanában nagyon bántóan viselkednek velem.
Az apja mindig hibákat keres rajtam. Valami soha sem jó. A hajam, a sminkem...minap a nyakláncom nem tetszett neki.
A legnagyobb problémájuk az egyik facebookos posztommal volt, amiben leírtam, hogy a cigányok löködtek egy terhes nőt a buszon...ezen teljesen kiakadtak, hogy "nyilvánosam cigányozok", hogy ezt ne csináljam és hasonlók.
Aztán már ott tartunk, hogy minden posztomba belekötnek.
A legfrissebb ilyen, hogy egy kép zavarja őket, amit magamról tettem közzé. A képenaz arcom van, semmi más. Fekete szemhéjpúder és sötét szájfény...
Nem tettem ki sem a mellem, sem a seggem. Nincs semmi kihívó a képen, mégis az a bajuk, hogy "hogy vagyok kifestve, milyen ronda az a kép".
A legrosszabb az egészben, hogy soha sem nekem mondják, mindig a Páromat piszkálják, belevesznek ez miatt. Kezd elegem lenni. Azt mondják, hogy az ilyen dolgaimmal rossz fényt vetek rájuk.
Szégyellnek vagy mire jó ez?
A Párom sokszor mondta nekik, hogy fejezzék be, de mindig ugyanúgy megy tovább.
Dühös vagyok, mert vitákat szítanak ezzel köztünk is.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Szerintem egyszerűen maradiak a Párod szülei, vagy csak féltékenyek, mert a fiukkal jársz. Hagyd, ne is vedd fel a sértegetéseket, tegyél rájuk. Esetleg ritkítsátok a találkozásokat.
Remélem, megoldódik. :)
28N
Tudod, én téged sem értelek. Eleged van a párod szüleiből mert mindenbe belekötnek amit kiírsz vagy kiraksz. Miért nem tiltod le őket?? Hogy ne lássák amit kiírsz vagy kiraksz??? Ehhez agy kell?
Komolyan.. Ha engem valaki ennyire zavarna, azt vagy simán törölném az ismerőseim közül, vagy megtiltanám, hogy bármit is lásson az én oldalamon.
Arról nem is beszélve, hogy van szád neked is. Mi lenne ha finoman, normál hangnemben leállítanád őket??
1. Szerinted nem szóltunk már szépen nekik?...de, igen. Befejezték? Nem.
2. Mégis, hogy nézne ki ha letiltanám őket? Nem leszek én a bunkó. Nem akarom, hogy utána azzal is szapulják a Párom. Mert ezt így is ő szívja a legjobban, két tűz között.
3. Türelmes ember vagyok, egy darabig lenyelem. Azt hittem hallgatnak a szép szóra.
És hiába tiltom/törlöm, akkor egyrészt én leszek a gonosz barátnő, amiből még nagyobb konfliktus kerekedne, másrészt a valóságban nem tudom tiltani egyiket sem.
Minden alkalommal rájuk szól, sokszor nagy viták vannak köztük emiatt.
Mégis mit csináljon? Mondta szépen, mondta csúnyán.
Kiáll mellettem, de mit tehetne? Tapassza be a szájukat, hogy ne tudjanak beszélni, vagy hogy gondoltad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!