Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi bajuk ezzel? Miért kell...

Mi bajuk ezzel? Miért kell beleszólni?

Figyelt kérdés
Párom még a szüleivel él, én is sokszor vagyok náluk. Párom pár hónapja elhatározta, hogy egészségesebben fog táplálkozni és elkezdett a testépitéssel is foglalkozni. Mára mág eléggé belelendült, komolyabban foglalkozik vele. Étrendet állitott össze magának, ami sok rizst,csirkét, halat, zöldségeket, teljes kiőrlésű kenyeret stb. foglal magába. Ezen kivül rendelt magának izületvédőt, vitaminokat, illetve fehérje port, mert ugye sok fehérjét kell bevinni és táplálkozzással ezt nem tudja fedezni. Tény és való, hogy ez nem oltsó mulattság, de a saját pénzét költi. A szülei gyakran tettek megjegyzéseket, hogy ez hülyeség, minek ez a hülye étrend, a fehérje is biztos valami szintetikus méreg stb. Párom nemrég megerőltette a vádliját, fájt neki, görcsölt és após kiakadt, hogy tiszta hülye, hogy saját magát teszi tönkre. Mégis miért tenné?Mindenki a saját kárából tanul. Nem örülni kéne egy szülőnek, ha a gyereke egészséges akar lenni? Nem akarok rosszmájú lenni, de az apja nagyon kövér, egész álló nap csak eszik. Én is áttértem erre az életmódra, elkezdtem mozogni, súlyzózni és egészségesen étkezni, ahogy a párom, mert magas volt a koleszterinszintem (nem nagyon értem mitől). Múltkor grillcsirke volt anyóséknál ebédre és a csirkéről leszedtem a pirult bőrt és már ezért is beszólt az após, hogy mit teszem az agyam, egyem már meg, ha szeretem. Miért nem érti meg, hogy mi igy szeretnénk élni?

2014. jan. 20. 11:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:D azt, hogy mennyire fejlődőképes valaki nem csak az edzés és az étkezés határozza meg, hanem javarészt a GÉNEK. Mint minden mást is....ismerek olyat, aki kinok közt sem bir leadni 10 kilot, van aki pedig kis mozgással is képes szépen fogyni...vagy ismerek olyat is, aki zabál mint a disznó mégsem hizik :) szóval ez teljesen emberfüggő, nem kell a fehérjére fogni...
2014. jan. 20. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

azt írtam ettől függetlenül mindegy párod mit csinál,de a bőrt leszedni bunkóság volt akkor is, doki ide vagy oda

és ha párom nem edz a kockái máris kezdenek eltűnni tehát nem csak gén dolga :P

2014. jan. 20. 19:49
 13/14 A kérdező kommentje:
de miért volt bunkóság?:D nem értem a logikát.. :) valaki alapból meg se eszi :) a párod szerencsés, örüljön neki :)
2014. jan. 20. 20:29
 14/14 kovpet ***** válasza:

#10: Az egész napos kardio edzés azért sokat számít. Meg a genetika is. Meg az életkor, ugye. Mert valljuk meg, húszon évesen azért ez nem megy csodaszámba. Hány éves a párod?

Kérdező: szerintem jól étkeztek, ne törődjetek más véleményével. Főleg egy kövér ember véleményére ne adjatok. Egy elhízott ember véleményére adni táplálkozási kérdésben... hát enyhén szólva nem érdemes. Ő már "bizonyított". Most ti jöttök :)

A sport is jó dolog, még akkor is, ha néha beszed az ember egy-egy sérülést. Ez elkerülhetetlen. De a fater is megsérülhet akármikor. Pl ha egy magasabb lépcsőre lép fel a fene nagy edzettségével.

2014. jan. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!