Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van, aki az anyósáéktól nem...

Van, aki az anyósáéktól nem kapott semmit?

Figyelt kérdés
Mi vittünk egy fotókönyvet a kislányunkról,ők egy 10-est adtak a lányunknak.
2013. dec. 26. 13:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Ti közösen vittetek egy fotókönyvet, ő adott tízezret, szerintem egál.
2013. dec. 26. 14:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem kaptunk, még egy karácsonyi sms-t sem!Több éve nem kapunk semmit, már mi sem vettünk semmit, sőt nem is mentünk!
2013. dec. 26. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj, ti adtatok egy fotó albumot, ők meg kb ugyan annyit vagy még többet összegben?
2013. dec. 26. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

Vesszek meg, ha látom a kérdés lényegét. Mi a kérdés?

Mi sem kaptunk semmit, de mi felnőttek nem szoktunk egymásnak ajándékozni, csak és kizárólag a gyerekek kapnak ajándékot. Ja, és nem azért mert nem telne rá! :) Nálunk az ünnep NEM ERRŐL SZÓL!

2013. dec. 26. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Na kérdező már rájöttél mit kaptatok és adtatok azért nem válaszol? Jól is teszed ha elszégyelled magad.
2013. dec. 26. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
De hát kaptatok a gyereknek pénzt. Ha kaptatok volna egy fotókönyvet anyósékról, akkor meg az lenne a bajod :D
2013. dec. 26. 17:53
 17/22 Frigg ***** válasza:

Mi sem kaptunk semmit a férjemmel, de mi külön kértük ezt. Anyósomék nincsenek túl jó anyagi helyzetben, nem szerettük volna, ha most csak a Karácsony miatt plusz kiadásaik lennének. Mi vettünk egy kis apróságot (karácsonyi díszt illatgyertyákkal, meg egy kis parfümkészletet, mert tudom, hogy anyósom imádja ezeket, apósnak pedig Gilette meg Axe borotvakészletet, szóval valami jelképeset.) Tényleg nem az ajándékozás itt a lényeg, persze a gyerekeknek az még ilyenkor. :) Együtt volt a család, ez a fontos. A 10e Ft pedig nem egy olyan összeg, amitől szomorkodnék, szóval nem látom mi a probléma.

23/N

2013. dec. 26. 17:55
 18/22 anonim válasza:
Amikor a kérdést kiírtad és visszaolvastad, azután is úgy gondolod, hogy nem kaptatok semmit? Nem lennék az anyósod, fejenként 10 ezer ft kellett volna?
2013. dec. 26. 18:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek örültél volna kérdező csak nem anyósékról egy fotókönyvnek?
2013. dec. 26. 18:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk elég ciki volt anyósnál lenni,vagyis én kellemetlenül és megalázottan éreztem magam,mikor a kislányom bontotta ki az ajándékait és nagyon szép dolgokat kapott.De,én nem kaptam semmit tőle még egy csokit sem de azért sógornőméket tele halmozta mindennel.Mindenki kapott csak én nem.
2013. dec. 26. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!