Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennél ha a párod becsapna...

Mit tennél ha a párod becsapna és hazudna?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt lakunk és most jöttem rá,hogy a páromat az anyja lenyúlja pénzzel...Hitelbe csalta a hátam mögött...

#livy
2013. dec. 19. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

ÉS neked nem tűnt fel, hogy kevesebb pénzetek van, mint korábban? Akkor gondolom, nem hiányzik annyira az a pénz.

És ha te uálod az anyját, vagy rossz viszonyban vagytok, akkor persze, hogy nem szól, nem akar balhét, mert te nyilván elleneznéd a dolgot, ő pedig segíteni akar az anyjának.

Legalábbis ezt gondolom ennyi információ alapján.

2013. dec. 19. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig jó viszonyban voltam az anyjával,de most rettenetesen haragszom rá,mert életében nem dolgozott és ezek szerint elköltött valamire 600ezer forintot,amit az én párom fizet neki vissza..Az a legfájóbb,hogy magam jöttem rá,mert a párom feltűnően titkolta a folyószámla kivonatát.És még most sem őszinte...a szemembe hazudik.
2013. dec. 19. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz, de biztos megkérdezném, hogy miért nem beszélte meg veled, végülis egy család vagytok. Bár gondolom, ezt te már megtetted.
2013. dec. 19. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem biztos, hogy meg tudnám ezt bocsátani.
2013. dec. 19. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnyán néznék rá.
2013. dec. 19. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember nehezen választ a családja és a párja között, emiatt nehéz őket elítélni. Mondd el neki, hogy tudod az igazat, és nem haragszol azért rá, mert segít az anyján, de zavar hogy neked hazudott. Beszéljétek meg, hogy miért tette, és beszéljétek meg, hogy ezután mi legyen.
2013. dec. 20. 00:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szembesíteném.

És az biztos, hogy ha el nem is hagynám, semmiképpen nem házasodnék össze vele. Ha ilyen befolyásolható, ráadásul direkt a hátad mögött csinálja - nyilván mert tudja, hogy nem értenél vele egyet -, akkor nem baj az, ha nem közös a vagyon.

2013. dec. 20. 07:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mélyebb a probléma, lehet azért nem mondta el, mert félt a reakciódtól, tehát lehet benned is van valami hiba ami miatt nem tudott veled őszinte lenni. Viszont ha segiteni akar a szülein azt neked el kell fogadnod, sajnos bármikor forditot helyzet is előállhat, azért család egy család hogy az anyagi problémákban is kisegitsék egymást.
2013. dec. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!