Ti mit tettetek volna a helyemben? Elfogadtátok volna apósom ajándékát?
Figyelt kérdés
Apósom évek óta nem beszél a párommal. Ma a kisfiunknak vett valami ajándékot, de én nem fogadtam el. Ha a fiával nem beszél akkor ne törődjön az unokájával sem.2013. dec. 12. 18:41
31/36 anonim válasza:
De most komolyan, ez nem úgy megy, hogy rosszban van a fiával és akkor az unokájával is rosszban kéne, hogy legyen.
33/36 anonim válasza:
Én sem bírom a sógornőmet, mégsem tiltom tőle a gyerekeket, pedig ő "csak" nagynéni, nem nagyszülő. Anyóssal sem felhőtlen a kapcsolatom, de nem fogom minden ok nélkül utálni, csak mert most ez dívik. Ha nem fogadod el az após unokának (!) szánt ajándékát, azt fogja a gyereked kérdezni: "most akkor Papa utál engem?" Ezt akarod?
34/36 anonim válasza:
Én megkérdeztem volna a férjem, h elfogadjam-e vagy ne. Nálunk az a módi hogy mindenki a saját családtagjait "rendezi", nem szólunk bele hogy a másik mennyit találkozik velük. Szóval rábíztam volna. De ha valamiért nem lett volna lehetséges hogy megkérdezzem, akkor elfogadom, mert mi van ha ez egy lépés akart lenni a békülés irányába? Amúgy az sem mindegy, hogy min vannak összeveszve. Pl. ha após pedofilkodott,gyilkolt stb... akkor ahogy meglátom rohanok a gyerekkel a másik irányba, esélye se lett volna még hozzánk szólni se.
35/36 anonim válasza:
23-as vagyok. Nem példának írtam a mi esetünket, tisztában vagyok vele, hogy más, mint a Kérdezőé. Csak arra válaszoltam, hogy szerinted utálatra neveljük a gyereket. Nem neveljük arra, ha eljön az ideje és felteszi ugyanazt a kérdést, amit a sógornőm kislánya, akkor majd megkapja az apjától a megfelelő választ.
36/36 anonim válasza:
Elfogadtam volna. Miért büntessem a gyereket amiatt, mert az apja nem beszél a saját apjával?
Teljesen logikátlan és helytelen gondolkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!