A barátom anyuci pici fia. Tanácsokat szeretnék.! Valaki esetleg tud segíteni?
Figyelt kérdés
23 éves a barátom,anyuci pici fia,mivel első szülött gyermeke. Minden mindig úgy van ahogy anyuci akarja és kiakasztó. Amikor megismerkedtünk az anyja tiltotta tőlem,mert féltette,és nem akarta hogy mi együtt legyünk. Végül bele nyugodott (2 hónapba telt) és elfogadta hogy a fia már nem csak az övé. Nagyon utál még mai napig is. Egy városba lakunk,de csak hétvégenként tudunk találkozni mivel kollégista vagyok. Tegnap este jöttem haza mert nincs ma suli,a barátom eljött elém,és megkérdeztem hogy ma (mármint tegnap) velem-e alszik. Ő azt mondta hogy nem,és mindenre hivatkozott csak arra nem hogy az anyja nem engedte meg neki. miután már 3 órája mondogattam neki felhívtam az anyját ( három negyed 9 körül) hogy itt-e aludhat a fia. ( elég cink már az is hogy egy 23 éves férfi anyját meg kell erről kérdezni. ) Ő azt válaszolta hogy a fiának fél 9-re itthon kellett volna lenni-e és nem aludhat velem MERT : túl sok az együtt alvásból ( szombat este szoktunk csak együtt aludni),van mindenkinek saját ágya és nem kell a másikéba menni,és konkrétan majd nem azt mondta hogy nem akarja hogy a fia felcsináljon,csak ő körbe kerítve mondta ezt el.. Hát azt hittem hogy padlót fogok.. Ez még oké,de mikor anyuci megmondja hogy mikor hova mehetsz,hánykor kelsz fel,mehetsz-e buliba vagy esetleg a barátnődhöz hát akkor kitudok akadni.. Valaki segítsen mit tegyek??? Választás elé nem tehetem mert még is csak az anyja,meg otthon lakik. De nagyon elegem van az egészből,még is szeretem és nem tudok elhagyni..2013. nov. 15. 09:42
31/39 anonim válasza:
ezt a lúzert hallod, se kitartása, se kiállása, se önbecsülése, se munkája, és anyuka dirigál neki... ha ez kell neked, akkor hajrá...
32/39 anonim válasza:
Kedves 30-as! Én írtam, hogy anyuci pici fia a leggázabb. Tökéletesen igazad van abban amit írtál, hogy így lett nevelve, érthető, hogy ilyen lett. A Kérdezőnek viszont van választása, hogy megpróbálja "megnevelni" és átvenni anyuci szerepét, vagy keres egy igazi férfit. Itt többen írták, hogy próbálkoztak megváltoztatni az ilyen típusú "férfit" (szerintem ők nem felnőttek), de senki nem számolt be arról, hogy sikerült volna. Sajnos ez halott ügy. Anyuci elcseszte... Ilyen pasit nem érdemes választani csak akkor, ha valaki az egész életét játszmázással akarja tölteni. Anyuci és a kisfia kölcsönösen függőségben élnek egymástól, és ez nem egészséges, mert a fiú nem képes az önálló életvitelre, anyuci pedig nem engedi a fiát felnőni.
33/39 anonim válasza:
"még is szeretem és nem tudok elhagyni"
Pedig kedves Szöszi, ajánlanék neked egy jobb fajta futócipőt!
Tanulj meg futni, de gyorsan, mert aztán ott találod hamar az anyós házában magad 3 gyerekkel és az anyós lesz a főnök!
34/39 anonim válasza:
Én az egészben azt nem értem mi vonzót lehet találni egy ilyen stílusú hapsin :)
35/N
36/39 A kérdező kommentje:
Azt lehet benne enni hogy mikor meg ismered és bele szeretsz még nem tudod hogy anyuci pici fia. És ha már szeretsz valakit nehéz elengedni.Tegnap elött szintén nem engedte itt aludni. Felmentem hozzájuk tegnap este és leültünk beszélni. A végén megbeszéltük hogy hétvégén az enyém a párom és kész. A barátom mellettem állt ki,és most béke uralkodik. Azt mondta hogy anyucit hanyagolja.
2013. nov. 17. 13:41
37/39 anonim válasza:
Hétvégére megkapod? Pont mint a láthatás elvált szülők esetében! :-D
Hát, Szöszike, te tudod!
38/39 anonim válasza:
A baràtod elèg gàz. Az anyja is. Mièrt vannak oda a nők ilyen lúzerekèrt? Hagyd ott anyjànak,ès keress egy tökösebb pasit. Te hìvtad fel az anyjàt. Jèzus. Ultragáz.
39/39 anonim válasza:
"A végén megbeszéltük hogy hétvégén az enyém a párom és kész."
De keméény. :D Majd ez lesz akkor is, miután összeházasodtatok? Hétvégente a tiéd lehet? Ne röhögtessetek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!