A barátom anyuci pici fia. Tanácsokat szeretnék.! Valaki esetleg tud segíteni?
Érdekes, hogy az ilyeneknek, mikor én voltam ennyi idős még barátnője sem volt. Változik a világ, pedig alig vagyok 10 évvel idősebb:-) Vagy pedig sajnos olyan rossz a felhozatal, hogy ez még jó partinak számít.
A nők lehetnének igényesebbek. Azt mondják, hogy a férfi a nők miatt teljesít jobban.
Kedves Hölgyek! Rakjátok magasabbra a mércét, mert hanyatlik a társadalom!
Ebben a történetben nem anyuci a leggázabb, bármennyire is őt szeretnéd bűnbaknak feltüntetni, hanem a pici fia, akinek mindent a szájába kell rágni, hogy mikor, hol, mit, kivel, stb. Ha vele maradsz, és pár év múlva rájössz, hogy csak az idődet pazaroltad, akkor csak magadra haragudhatsz majd. Elgondolkodtató, hogy elég egyöntetűek a válaszok...
Igen, ez csak rosszabb lesz... Ha lesz 3 gyereketek, ő majd akkor is anyuci kénye-kedve szerint fog rohangálni.
Mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok anyósellenes. Őszintén remélem, hogy én nem fogom ezt tenni a pici fiammal.
Annak van igaza, aki szerint anyuci pici fia a "leggázabb" a történetben. De végül is ha belegondoltok, milyen legyen.
Eddig nyilván nem sokszor kellett magától döntést hoznia, mert ott volt mögötte anyuci, aki mindent megcsinált helyette, mindent megszabott neki. Szegény így szocializálódott, teljes mértékben anyucitól függve. És anyuci élvezte ezt a helyzetet, ő volt az egyedüli nő a kisfia életében, gyakorlatilag nélkülözhetetlen.
Aztán jöttél te és jól bekavartál. Három lehetőség van.
1. Folyamatosan küzdesz anyucival (mert ő feladni úgysem fogja, nála úgysem leszel soha jó), és próbálod meggyőzni a párodat, hogy szakadjon le az anyjáról. Szerintem ez évekig is eltarthat a helyzetből kiindulva.
2. Valami csoda folytán a párod úgy dönt, hogy szeret annyira, hogy a háttérbe szorítsa az anyját. De attól még nem lesz egy magáért kiálló, lehetőségeket kereső férfi, akire te majd mindenben számíthatsz. Szerintem maximum anyuka helyét veheted át, és pátyolgathatod, megmondhatod, mit csináljon, meg küldheted jobbra-balra. Az ember 23 évesen már nem változik túl sokat.
3. Menekülj!! (persze azért előbb beszéljétek meg a problémákat, de szerintem ezen túl sokat javítani nem lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!