Mit tegyek anyosommal? Ilyen prud asszonyt még nem hordott hátán a fold.

Adj egy gyertyát a kezibe, hogy tartsa.
Amúgy biztos az a baj, hogy túl csöndben csináljátok, nem hall beszédet vagy valami, aztán agyal, hogy na most action van biztos. Szex közben hangosan ecseteld, hogy menyire szereted a mama főztjét. Vagy kapcsold be hangosan a tv-t.

jaj az ég áldjon meg:D
Mondd meg neki hogy igen babát akartok csinálni csak még nem akar összejönni, ezért sokszor kell gyakorolni:D

Eszem megáll! :D
Legközelebb ha bezörget az ajtón, úgy ahogy vagy, meztelenül, menj ajtót nyitni, hogy "Segíthetek?".
Tuti nem fog többet kaparászni.

13-as: nagyon tetszik:), jó megoldás!
Biztos, hogy aberrált, és hallgatózik minden este, hogy szexeltek-e? Alig várja, hogy zörögethessen:). De tényleg! Én a helyedben mondanám neki, ha szóvá teszi, hogy "mama, mi nagyon szeretünk szexelni, ezt tesszük amikor csak lehet. Maguk nem így csinálták?" Persze mindezt kb.ugy, mintha a szép időről beszélnél. A szex természetes dolog, lehet róla tabuk nélkül beszélgetni egy reggelinél, ha valaki nem így gondolja, ne hozza fel a témát...
4-es: veled valami gond van! 23 éves férfi ha így gondolja akkor vagy viccel, vagy nagy a baj!
Az utolso barátom muterja volt ijen h csokjelenetnél ott háborgott meg nem engedte azt se hogy elötte akár a kezünket
Összekulcsoljuk arcrapuszinál 1x elzavart házbol xdd
Aztán 1x arra jött haza h a kádba szeretkezünk akkor mindennek elhordott engem
Aztán mondtam neki hogy attol hogy maga nemtud sexelni meg nem is akar én attol még akarok es elkell ezt fogadnia
Párnapra rá hagyott 1 levelet hogy vett nekünk 1 csomaggumit használjuk egézséggel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!