Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom kutat a cuccaink...

Anyósom kutat a cuccaink között. Ti hogy kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés
Úgy értem szólnátok érte? Ha igen milyen formában? Bosszant a dolog, de nem fog találni semmi különöset és nem tudom megéri-e belemenni egy vitába. Nem szeretném, ha én jönnék ki rosszul az egészből.
2013. nov. 10. 10:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
Én egy pozitív terhességi tesztet raknék oda ahol turkál. Aztán úgyis adja magát a többi.
2013. nov. 10. 14:11
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, majd még átgondolom, hogy legyen. Az a "baj", hogy még ahhoz nem ment elég messzire, hogy nyíltan rászóljak. Nem a bugyik között túrkál, hanem csak bosszantó apróságokat csinál, pl. a fürdőben megnézi a kencéimet, vagy a múltkor egy pillanatra bedugta a fejét a kamrába, majd gyorsan kihúzta (azt hitte nem látom). Biztos, hogy nem vesz el semmit, csak kíváncsi. Leginkább azért idegesít a dolog, mert oké, hogy eddig ennyi volt, de eddig nem volt alkalma mondjuk a hálószobánkba bemenni. Eddig még nem volt úgy nálunk, hogy ne lettünk volna itthon (kulcsa sincs), de jó lenne, ha néha itthon hagyhatnám a gyerekkel és elintézhetnék egy-két dolgot. Akkor viszont nem szeretnék azon görcsölni, hogy most vajon mit néz át. A perverz dolgok nem jöhetnek szóba, mert hamarabb megtalálná a gyerek, mint anyósom, anyóst meg amúgy sem zaklatná fel, egyáltalán nem prűd.
2013. nov. 10. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem kell,h.prűd legyen!Már írtam,nekem anyós anyja turizott!Nem volt a vénlány sem prüd,több szeretőt számlálhatott fiatal házas asszonyként mint én ahány bugyit elhordtam a 32évem alatt!fehér májubb volt az mindanyiunknál!

Másik tipp: adj neki valamit..."látom anyukának nagyon tetszik a krémem,parfümöm..."stb.Ha tiltakozik,mond nyugodtan,h.hát nem azért szaglázta a múltkor?

Te kedves voltál,ő zavarba jön;-)

Gyerekek miatt különben a perverz dolgokat mi is csak láogatása előtti órákban pakoltuk a megfelelő helyre,tehát lehet ezt is megpróbálhatod így.

A terhességi teszt is jól hangzik,ha tudja mi az és nem fogja nyalókának nézni:-D:-D:-D

2013. nov. 10. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Én majdnem 3 évig laktam az anyóssal. Amint a lábam kihúztam otthonról már bent járt a szobában. Mindig tudtam mert volt egy darabka szőnyeg az ajtóm előtt amit direkt ferdén állitottam, tudtam hogy ezt majd nem birja nézni. Mikor mentem haza akkor a szőnyeg a helyén volt. :P A cuccaink között is rendszeresen turkált. Nem tudom mit keresett, nem vett el semmit, mindig tudtam azt is hogy ott nyúlkált. Forrt a fejem mindig miatta. A sok "bogara" végett nem birtam tovább és elköltöztünk. Szólni nem mertem, talán a férjem tett néha megjegyzést, de neki itt be, ott ki..
2013. nov. 11. 14:54
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Hat ez messze van a kutatástol.... Lehet hogy azt nézi, mit vegyen neked karácsonyra. Ne legyél paranoiás.
2013. nov. 11. 15:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez miért is van messze a kutatástól? Bárhova benéz, amihez hozzáfér. A bugyik közt azért nem túrkál, mert a hálószobánkban van és oda eddig nem ment be úgy hogy itthon voltunk, de nyilván megtenné. Tuti nem azt nézi, hogy mivel járjon a kedvemben. Karácsonyra megmondta mit vesz.
2013. nov. 11. 16:02
 17/24 A kérdező kommentje:
Ezt a pozitív terhességi tesztes ötletet nem egészen értem. Egyrészt nem tudok pozitív tesztet produkálni, bár tegyük fel szerzek egyet. Megtalálja, nyilván nem szól. Ha ezek után hónapok múlva sem leszek láthatóan terhes mit fog gondolni? Azt, hogy elment a baba, vagy hogy elvetettük. Ebben nekem mi a jó?
2013. nov. 11. 16:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy paranoiás vagyok. Pár évvel ezelőtt egy rövid ideig hozzá voltunk bejelentkezve. Nem laktunk nála, csak oda ment a postánk. 4-5 hónap alatt háromszor bontotta fel a levelemet. Mindig azt mondta, hogy jaj, bocsánat nem vette észre, hogy nem neki szól (ugyanaz a vezetéknevünk, bla, bla, bla). Természetesen mindig a bankszámlakivonatomat bontotta fel "véletlenül". Ezt a problémát természetesen megoldottam, mert béreltem egy postafiókot addig, amíg nem tudtunk bejelenkezni az új lakásunkba.
2013. nov. 11. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:

15-ös: ha mindenki így döntené el, hogy mit vegyen ünnepekre nekem, akkor a fél városnak meghívót kellett volna már adnom, hogy megvizsgálja a fehérneműimet :)) Már csak azért is, mert alig van már 1,5 hónap ünnepekig :-P.

Amit írtál, az felnőttek között egy kicsit: gyerek altató mese :P.

2013. nov. 11. 16:54
 20/24 Adammaister ***** válasza:
Ráírom egy lapra hogy nem szeretném hogy ezt elolvassa az anyósom!/ és csak elszégyelli magát!:D
2013. nov. 12. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!