Miert akar beleszolni mindenbe az anyosom? Hogy ertessem meg vele hogy nekunk igy tokeletesen jo minden?
Jon a 2. babank, anyos megint kezdi... Egyebkent nagyon szeretem ot, de azert szerintem vannak hatarok...
Igy kezdte: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Aztan nagyon jol tudja, hogy mososzodaval mosok es nekunk megfelel. Ma elkezdte mondani, hogy o ezt meg azt hallotta a tv-ben, radioban, boltban (az eladotol, akinek nem erdeke, hogy leszolja a mososzodat-nem jo a feher ruhakhoz, beszurkiti). A lany trikoja is milyen szurke, jajjj! A fehereket ne mossam egyutt a szinesekkel- de mondom nekunk van kb 4-5-db 92-98-as kistriko, 2db pizsifolso, amik miatt nem fogom kulon beinditani a 8kilos mosogepemet, be a szinesekkel, kesz. Hat ki latja a trikot?? Ha annyira fontos basszus veszek akkor...
Most jottem haza gorcsolesek miatt a korhazbol, es kepes ezt hajtogatni, nem hagy pihenni sem.
Pici apro dolgok, de ha ilyen baromsagok mennek az ember fulebe egyfolytaban, hat mar marha idegesito! Hat en beleszolok az o dolgaiba? Hogy retkes minden naluk stb...
Segit most pakolni, de egyfolytaban nyog, jajgat, erezteti h kelljek mar fel, de ha jon apos vagy a parom, egybol : " jajjj mondom hogy fekudj le, de nem hallgatsz ram..."
Mit csinaljak vele?! Mar nem valaszoltam, igazat adtam neki, rahagytam.... De csak ramaszik az agyamra.....
Igen mar most szegyellem en is a lanyomat... :)
Es ravilagitottatok, hogy tenyleg igenytelen vagyok... ;)
Ugy latszik nehez ertelmezni a kiirasomat... Ez nem az egyetlen dolog amivel piszkal... N e m a z e g y e t l e n.
Ha az lenne valoszinu nem fujnam ugy fel a dolgot. Szerintem.
Azzal szerintem nem tesz jot ha latja hogy engem idegesit.... Hat azt meg akarta mondani hogy szoptassak, o 1 honapig szoptatott...
Kesz vicc, de azert koszonom a valaszokat!
Jo mosast mindenkinek!
:)
Szerintem ne húzd fel magad az ilyeneken. Sok anyós próbál hatással lenni a fiatalokra, beleszólni az életükbe. Ezeket addig csinálják, amíg látják hogy bármit is elérnek vele a fiataloknál. Ha azonban azt látják, hogy az egyik fületeken be a másikon meg ki, akkor előbb-utóbb leállnak vele. Az a lényeg, hogy ti a férjeddel egyetértésben élitek az életeteket, mindkettőtöknek jó úgy ahogy most van és pont. Senki semmilyen formába nem szólhat ebbe bele.
Kezeljétek lazán az anyós kérdést, hallgassátok meg amit mond, amit akartok használjatok fel belőle, amit nem akartok azt felejtsétek el. A tiszteletet adjátok meg neki, de úgy éljetek ahogyan ti akartok, ne úgy ahogy ő akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!