Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kedves Anyósok! Miért éreztek...

Kedves Anyósok! Miért éreztek ellenszenvet egy idő után a fiatok barátnője iránt?

Figyelt kérdés

Érdekel a téma a másik oldalról, mivel nem tudom megérteni mire ez a feszültség. 1 év rendben volt, onnantól kezdve csak rosszabbodott. Nagyon okos, tudja mi a jó és mi nem jó.

Ránk akarja erőlteti az ő akaratát. Rendkívül fárasztó és bosszantó. Inkább meg se látogatom ,emiatt.

2013. okt. 9. 22:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%

Én szerencsére nagyon jó viszonyban voltam anyósommal!Ki merem jelenteni,h.a legjobb barátnőm volt!Mindig támogatott,elmondta,ha valamivel nem ért egyet,én is kiosztottam,volt h.hajnalig kettesben boroztunk,sírtunk,röhögtünk,kibeszéltük a fiát,apóst meg még a postást is!Párod nem tudott az életéről annyit mint én!Ezért borzalmasan megviselt 2évvel ez előtti halála!Alig tudtam összeszedni magam és lehet még mára sem sikerült elengedni Őt!Az Ő anykája már más smzitu...A nagyi egy rémálom pót anyós volt!A lányával soha nem volt jó a kapcsolata,ezt anyósom az én vállamon sírta ki magából.Mindenbe beleszólt,mindenkit lehordott a háta mögött,a szemébe meg nyali fali,vagy szájhuzogatás.Szeretöket tartott és előadta mindenkinek a nagy Szűz Máriát mindenkit lehordva,h.ki milyen erkölcstelen...Tyű,sorolhatnám,de nem akarom totál lehordani,főleg,h.egy éve már ő sem él.De sajnos,hiába,halottról jót vagy semmit...nem ismerek olyan embert aki annyira imába foglalná a nevét.Nagyon örülök,h.nem ő volt az anyósom,az viszont nagyon elszomorít,h.nekem már nincs anyósom,a gyerekem ezt a szuper nagyit pedig nem fogja ismerni,emlékezni nem fog rá mert 2éves volt mikdor elment.

Az anyósoknak üzd

2013. okt. 13. 12:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Véletlenül elküldtd
2013. okt. 13. 12:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Jaj!!lefagy a telóm és elküldi magától!Bocsi!

Szóval az anyósoknak üzenem,h.a menyetek nem azellenségetek!Tegeződjetek,legyetek barátnők és meghálálják!Minimum annyival,h.úgy emlegetnek titeket ahogyén teszen az én anyósommal!

A menyeknek,pedig:szeressétek a párotdok édesanyját,mert a párotdok épp neki köszönhetitek,ő a gyermeketek nagymamája és ő ugmyan úgy szereti a fiát ahogy ti a saját gyerekeiteket!

Én nagyon szeretném h.olyan kapcsolatom legyen majd egyszer a menyemmel mint amilyen a miénk volt!

2013. okt. 13. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!