Kedves Anyósok! Miért éreztek ellenszenvet egy idő után a fiatok barátnője iránt?
Érdekel a téma a másik oldalról, mivel nem tudom megérteni mire ez a feszültség. 1 év rendben volt, onnantól kezdve csak rosszabbodott. Nagyon okos, tudja mi a jó és mi nem jó.
Ránk akarja erőlteti az ő akaratát. Rendkívül fárasztó és bosszantó. Inkább meg se látogatom ,emiatt.
Én szerencsére nagyon jó viszonyban voltam anyósommal!Ki merem jelenteni,h.a legjobb barátnőm volt!Mindig támogatott,elmondta,ha valamivel nem ért egyet,én is kiosztottam,volt h.hajnalig kettesben boroztunk,sírtunk,röhögtünk,kibeszéltük a fiát,apóst meg még a postást is!Párod nem tudott az életéről annyit mint én!Ezért borzalmasan megviselt 2évvel ez előtti halála!Alig tudtam összeszedni magam és lehet még mára sem sikerült elengedni Őt!Az Ő anykája már más smzitu...A nagyi egy rémálom pót anyós volt!A lányával soha nem volt jó a kapcsolata,ezt anyósom az én vállamon sírta ki magából.Mindenbe beleszólt,mindenkit lehordott a háta mögött,a szemébe meg nyali fali,vagy szájhuzogatás.Szeretöket tartott és előadta mindenkinek a nagy Szűz Máriát mindenkit lehordva,h.ki milyen erkölcstelen...Tyű,sorolhatnám,de nem akarom totál lehordani,főleg,h.egy éve már ő sem él.De sajnos,hiába,halottról jót vagy semmit...nem ismerek olyan embert aki annyira imába foglalná a nevét.Nagyon örülök,h.nem ő volt az anyósom,az viszont nagyon elszomorít,h.nekem már nincs anyósom,a gyerekem ezt a szuper nagyit pedig nem fogja ismerni,emlékezni nem fog rá mert 2éves volt mikdor elment.
Az anyósoknak üzd
Jaj!!lefagy a telóm és elküldi magától!Bocsi!
Szóval az anyósoknak üzenem,h.a menyetek nem azellenségetek!Tegeződjetek,legyetek barátnők és meghálálják!Minimum annyival,h.úgy emlegetnek titeket ahogyén teszen az én anyósommal!
A menyeknek,pedig:szeressétek a párotdok édesanyját,mert a párotdok épp neki köszönhetitek,ő a gyermeketek nagymamája és ő ugmyan úgy szereti a fiát ahogy ti a saját gyerekeiteket!
Én nagyon szeretném h.olyan kapcsolatom legyen majd egyszer a menyemmel mint amilyen a miénk volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!