A fiam barátnője túl sokat van nálunk. Hogy mondjam meg Neki, hogy ez nekem nem tetszik?
18 éves fiam van.Alapjáraton kedvelem a barátnőjét de egy héten 5-6x nálunk van, hétvégén itt is alszik.
Nincs ezzel gond de ugye ilyenkor egy fővel többre kell főznöm ami plusz költség.Hétvégén itt van egyfolytában, egésznap vergődnek, röhögcsélnek...idegesítő.Itt is fürdik..szóval a vízszámla is nő.
A fiamnak már említettem, hogy többet lehetnének ott is, erre az volt a válasz, hogy a lánynak alkoholista az apja és nem szeret náluk lenni.
Értem, de akkor nem tudnának egy parkba vagy máshol találkozni?!
A kislány szokott hozni sütiket,néha hozz vacsira pizzat, segít a takarításban ez igaz de engem ez nem segít ki anyagilag.
A férjem szerint ez így van rendben és én egy hárpia vagyok aki nem érti meg szegényt, mert otthon az apja rosszul bánik Vele.. Persze, ha Neki kénne mindennap bevásárolnia akkor nem lenne ennyire megértő.
Ne haragudjatok de muszáj reagálnom 1-2 válaszra.
A férjem ugyanúgy dolgozik, mint én és többett is keres így többett is ad haza.
A lány nem egésznap "döglik" nálunk, ilyet nem is írtam.Sőt, ki is tértem rá, hogy segít takarítani.. nagyon sokat!
Nem az volt itt a gond, hogy sokat eszik vagy nincs rá pénzünk hanem, hogy sértett egy kicsit az, hogy a fiam nem mehet oda.Azóta rájöttem, hogy mehet csak nem akar.
A drogozásra nem igazán szeretnék kitérni de az biztos, hogy amikor még csak barátkoztak már a fiamat nem a bulik és a pia, drog érdekelte.Így valószínű, hogy Neki köszönhetem.
Még egyszer és utóljára leírom, én voltam a hibás akkor amikor ezt a kérdést ilyen stílusban kiírtam!
A férjemnek igaza volt abban, hogy nem voltam megértő.A pénz nem gond.. amikor a barátai jártak hozzán és mindig hamburgerezni akartak az sem volt olcsóbb.
Köszönöm a válaszokat, Szép napot!
Nevetséges, amiket írsz.
Van a mondás: ahol 3 ember eszik, ott a negyedik jól lakik. Ez így van. Ha sütsz 5 szelet húst akkor 1 a lánynak is jut, ha csinálsz egy lábas tejbegrizet, egy csészényi neki is jut.
Annak idején mi is a páromékhoz mentünk szinte minden nap...3-4-5 nap egy héten. Igaz, nem ettem náluk minden nap, de elvoltunk minden délután, filmeztünk, ilyenek. SOHA egyszer sem jegyezték meg, hogy mennyit vagyok náluk, örvendtek, hogy boldog a fiuk. MAi eszemmel azért nem lennék ennyit náluk, de kamaszként sokat jelentett, hogy úgy szerettek és elfogadtak.
Már azóta jegyesek vagyunk és már vagy 4 éve nem is elünk otthon, de ugyanolyan jószívvel látnak bármikor, mint évekkel ezelőtt.
Azt gondolom, hogy a jószívűség, szeretet jóindulat nélkül nem tudod megtartani a fiad és barátnője bizalmát. Hidd el én mindig hálás leszek a sok törődésért a párom szüleinek, sosem fogom nekik elfelejteni.
Még az jutott eszembe, hogy mikor összeköltöztünk a párommal, anyósom abban a hónapban az utolsó ezresét pótolta nekünk, hogy vegyünk egy vasalót. És akkor is nem panaszkodott, elnézést kért, hogy nem tud többet adni. (Persze ezt utólag tudtam meg). Sokkal szimpatikusabb ez a tett mind az a hiszti, amit Te csinálsz.
No, azt hiszem, polgárpukkasztás lesz itt!
Én egyáltalán nemértek egyet ezzel az ottvagyok- ottalszok dologgal. Ezek a gyerekek még tanulnak!Akkor suli után legyenek együtt 1-2 órát és tessék hazamenni. Hétvégén pedig úgyszintén tesség hazamenni. Mi az hogy ott vacsorázik, ott fürdik, ott alszik.Nincs hol aludnia? De van! Akkor hajrá, Egésznap nem elég hogy együtt legyenek?
És ha 2 év múlva szakítás lesz, akkor majd jön a következő, aki megint nem szeret otthon lenni???
A kedves mama, aki telefonált hogy nem e terhes a lánya, miért nem kérdezte meg őt magát a lányt??? mert nem is látja, mert mindig ott van nálatok és ott él. Ha így megy a világ, a végén mindenki mindenkinek élettásra lesz és ez húúú de jó buli....mert emancipáció és engedjük élni a fiatalokat....de milyen áron kedves szülők...nem a tányér ételről van itt szó, hanem arról, hogy a kislányt már lassan ez az anyuka tartja el, nem a sajátja,mivel ott hetente 1x tűnik fel...
A lány segít is a házi munkában, sütit süt és pizzát hoz? Igen te egy hárpia vagy! Egy anyagias hárpia. Ha a férjed azt mondja, hogy ez jól van így, akkor hallgass rá.
Nem gondolom, hogy olyan marha nagy összeg az a plusz kaja, amit egy lány megeszik, és az a vízköltség, amivel napi 3szor lehúzza a WC-t és zuhanyzik.
Te egy házisárkány vagy egészen konkrétan. Szegény fiad, és menyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!