A fiam barátnője túl sokat van nálunk. Hogy mondjam meg Neki, hogy ez nekem nem tetszik?
18 éves fiam van.Alapjáraton kedvelem a barátnőjét de egy héten 5-6x nálunk van, hétvégén itt is alszik.
Nincs ezzel gond de ugye ilyenkor egy fővel többre kell főznöm ami plusz költség.Hétvégén itt van egyfolytában, egésznap vergődnek, röhögcsélnek...idegesítő.Itt is fürdik..szóval a vízszámla is nő.
A fiamnak már említettem, hogy többet lehetnének ott is, erre az volt a válasz, hogy a lánynak alkoholista az apja és nem szeret náluk lenni.
Értem, de akkor nem tudnának egy parkba vagy máshol találkozni?!
A kislány szokott hozni sütiket,néha hozz vacsira pizzat, segít a takarításban ez igaz de engem ez nem segít ki anyagilag.
A férjem szerint ez így van rendben és én egy hárpia vagyok aki nem érti meg szegényt, mert otthon az apja rosszul bánik Vele.. Persze, ha Neki kénne mindennap bevásárolnia akkor nem lenne ennyire megértő.
5ezer forint 8x már 40ezer ami azért nem kevés.. egy havi fizetésemnek majd a negyede! Ezt a pénzt szivesebben költeném a fiaimra vagy a férjemre..esetleg magamra.
Még ott van, hogy két-három hetente ide-oda akarnak menni.Mozi,élményfürdő, bowling és társaik.Ezt fizeti magának természetesen de akkor is többett kell adnom a gyereknek, mert Ő fizeti az esetleges kaját,üdítőt.
"Vagy beszéljen az
apjával, hogy ne italozzon
annyit!"
Kérlek, mondd, hogy
kamu. Felnőtt ember
tudja, hogy ez nem így
megy...
Nem volt piás édesapám, az tény de ha Nekem figyelnem kell a fiam boldogságára akkor úgy gondolom az Ő apjának is lehetne annyit mondani, hogy italozzon egy kocsmába vagy ne legyen satu részeg, legalább amikor a fiam oda megy!
Jézusom.
nézd, amikro az ember szülei (jelen esetben az apja) alkoholista, tehát SZENVEDÉLYBETEG, szerinted mit érdekli a lánya véleménye? a következő adag pia érdekli.
Nem kell ehhez pszichológusnak lenni, hogy nyilvánvaló legyen.
"Még ott van, hogy két-három hetente ide-oda akarnak menni.Mozi,élményfürdő, bowling és társaik.Ezt fizeti magának természetesen de akkor is többett kell adnom a gyereknek, mert Ő fizeti az esetleges kaját,üdítőt."
Szerintem ülj le a fiaddal és szépen, nyugodtan magyarázd el neki, hogy te nagyon örülsz, hogy jól érzi nálatok magát a barátnője, de nem tudsz annyi zsebpénzt adni szórakozásra, mert anyagilag már nagyon megterhelő.
Ha a havi fizetésed egynegyede 40 ezer forint, akkor szerintem nem akkora kiadás az 5 ezer, főleg, ha férjed is dolgozik.
Plusz mondtad, hogy ha mennek valahova, a fiad állja a költségeket (kis kisegítéssel.)
Mondom, szerintem te féltékeny vagy, az anyagi dolgok csak alibi.
Nem Kedvesem, nincs igazad/igazatok!
8 hónapig csendben tűrtem de már túlzásokba estek.A férjem pedig nem lát bele a dolgokba, nem Ő főz,vásárol és fizeti a számlákat.
A szenvedélybetegségről meg csak annyit, hogy lehet kezeltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!