Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gyámügy! Ti mit tennétek a...

DeAnn kérdése:

Gyámügy! Ti mit tennétek a helyemben? A többi lent!

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy 1,5 hétig anyósmnál laktunk. Volt egy dolog, amibe ő belekavart, amihez semmi köze nem volt. Ezután ő megharagudott ránk, nem beszéltünk 1 szót sem. Egy este megyünk haza( a lányom fél éves sem volt!!!) és NEM TUDTUNK BEJUTNI a lakásba. Egy zárhoz nem volt csak kulcsunk, ő azzal zárta be az ajtót. Ezután megüzente, hogy 1 hetünk van kiköltözni, mert felmondta az albérltetet. Én megmondtam, hogy soha többet nem láthatja a gyerekemet. Ennek ellenére, amikor felmentünk a párom mamájához, odahívta sógornőm az anyósomat, látta is a babát (igaz csak 5 percre), ezután én bevittem magammal a szobába. A héten kaptuk az első levelet a gyámügytől, hogy láthatást kér az unokájára. Ma megkaptuk a következő levelet, amiben kaptunk is egy időpontot, amikor be kell mennünk a gyámhatósághoz. Fellebbezni nem lehet, de nem akarom, hogy lássa a lányomat. MIT TEGYEK?????

2013. szept. 6. 14:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne osszuk már le a kérdezőt,hogy joga van látni a nagymamát. Egy ilyen mamára NINCS SZÜKSÉG! Ilyet meg nem lehet,hogy ha az ember elfingja magát,hogy látni akarja az unokát akkor kötelesség. Te vagy az anyja, azt mondod,hogy NEM!
2013. szept. 6. 18:18
 22/28 anonim ***** válasza:
92%

Az ellen nem fellebbezhetsz, hogy be kell menned a gyámhivatalba=köteles vagy megjelenni. Ez nem azt jelenti, hogy láthatást kap egyből.

Szerintem ott elmondhatod ezeket.

2013. szept. 7. 14:26
 23/28 anonim ***** válasza:
72%

7-esc válasza jár nagyon közel az igazsághoz.

Mivel a csecsemővel együtt kizárt benneteket a lakásból, rosszhiszeműség okán távol tartást kérhetsz.

Gondolom, ez elég nyomós ok arra, hogy feltételezzék, hogy nem szeretheti ő annyira az unokáját, ha képes volt ezt megtenni.

Írásban, tanúkkal aláíratva, hogy az eset megtörtént. A fellebbezéshez ezt is hozzátenném.

2013. szept. 8. 16:41
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
Kirakta az unokáját? Most meg látni akarja? Érdekes ez az anyós! Szerintem a gyámügyön ezt is mond el, valamint azt is, hogy a fiát sem kereste egy időben. A lényeg, hogy a gyámügyön legyél kedves, alázatos és ne engedd magad felhúzni!
2013. szept. 9. 23:11
 25/28 anonim ***** válasza:
36%

Bocsi, nem olvastam el a kommenteket. Ha ismétlek valakit, mea culpa.

Véleményem szerint a leg undorítóbb dolog a gyereket fegyvernek használni. Ha bajod van az anyóssal, tépd meg, vagy ne állj vele szóba, de ne a láthatással vagdalkozz.

2013. szept. 16. 17:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem ártott volna legalább a Kérdező kommentjeit elolvasni...
2013. szept. 16. 19:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Én végigolvastam. És ha nem is értek teljesen egyet Miquel sommás véleményével, a 13-as és 14-es versenyzőé a pont. (akik gyakorlatilag ugyanazt mondták, mint Miquel.)
2013. szept. 17. 12:59
 28/28 anonim ***** válasza:
57%
De komolyan, ti hol látjátok a nagyszülői szeretet, amikor egy félévest kizár az utcára? Most ne arról beszéljünk, hogy kell-e a lakhatást biztosítania az unokája számára (természetesen nem), de milyen nagymama az, aki ezt szemrebbenés nélkül megteszi? Bizony a gyámügyet érdekelni fogja ez a viselkedés, nem hülyék dolgoznak ám ott.
2013. szept. 17. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!